h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Magazin
  • Başkan Atlı, Gençlerle Birlikte Atatürk Filmini İzledi

Başkan Atlı, Gençlerle Birlikte Atatürk Filmini İzledi

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, öğrencilerle birlikte "Atatürk" filminin 2. bölümünü izledi. Başkan Atlı, filmde Mustafa Kemal Atatürk'ün farklı yönlerinin ele alındığını belirterek, gençlerin Ata'sını daha iyi tanıdığını ve onun yoluyla ilerleyeceklerine inançlı olduğunu ifade etti.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, öğrencilerle birlikte Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün farklı yönlerinin ele alındığı “Atatürk” adlı filmin ikinci bölümünü izledi. Babadağ Belediyesi, hizmetlerinin yanı sıra sosyal etkinliklerine de devam ediyor. Başkan Atlı, ilçede eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek, gençlerin Atatürk’ü daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla filmi izledi. Filmin başrolünde Aras Bulut İynemli’nin Atatürk’ü canlandırması büyük bir beğeni topladı. Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün insani yönlerine odaklanan film, öğrencilerin Ata’sını daha iyi anlamalarına yardımcı oldu.

Etkinliğin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Atlı, “Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin kurucusu ve bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Bugün bile fikirleri bize ilham veriyor. Ata’mızın farklı yönlerini ele alan bu filmi genç öğrencilerimizle izlemek istedik. Ata’mız Cumhuriyet’i onlara emanet etti ve onların da emaneti kimden aldığını daha iyi anlamaları için bu organizasyonu gerçekleştirdik. Gençlerimiz artık Ata’sını daha iyi tanıyor ve onun bize gösterdiği yolda ilerleyeceklerine olan inancım tam” şeklinde konuştu.

İstanbul’da 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi Kapılarını Açtı!

Sıradaki haber:

İstanbul’da 100. Yıl Kültür ve Sanat Merkezi Kapılarını Açtı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.