h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Zeytin budama becerilerini pratiğe döktüler

Zeytin budama becerilerini pratiğe döktüler

Salihli ilçesinde gerçekleştirilen zeytin budama kursunda, kursiyerler teorik ve uygulamalı olarak zeytin ağaçlarına budama işlemlerini öğrendi. Salihli'deki zeytin üreticileri, yeni sezon öncesi hazırlık yaparken, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlenen kurs sayesinde zeytinin kalitesini artırmak ve hastalıklardan korunmak için gerekli bilgiler aktarıldı. Kursu başarıyla tamamlayan üreticilere sertifika verileceği belirtildi.

Salihli, Manisa’da gerçekleştirilen bir zeytin budama kursunda kursiyerler pratik ve teorik olarak zeytin ağaçlarını budamayı öğrendi. Kurs, Salihli İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Şehit Ahmet Özsoy Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliğiyle Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında düzenlendi. Salihli, zeytin ağaçlarına sahip olmasıyla dikkat çeken bir ilçe olduğu için zeytin üreticileri yeni sezon hazırlıklarına başladı. Kurs sırasında kursiyerlere, işçi sağlığı ve güvenliği, zeytin yetiştiriciliği, hastalıklarla mücadele yöntemleri, sulama teknikleri, gübreleme, çeşit seçimi ve budama teknikleri gibi konular anlatıldı. Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılara sertifika verileceği bildirildi.

Malatya’daki öğrenciler keyifli bir hafta sonu geçirdi

Sıradaki haber:

Malatya’daki öğrenciler keyifli bir hafta sonu geçirdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.