h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Veliler, öğretmenlere anlamlı bir sürpriz yapıyor

Veliler, öğretmenlere anlamlı bir sürpriz yapıyor

Ağrı'daki Selahattin Eyyubi İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri teşvik etmek için çeşitli etkinlikler düzenledi. Bu etkinliklere olumlu tepki gösteren veliler, mezun olan öğrencilerin öğretmenlerine sürpriz yapmak istedi. Toplantı odasında düzenlenen eğlence programında, mezun öğrenciler öğretmenlerine çiçek takdim etti. Müzik dinletisiyle birlikte gerçekleştirilen etkinlik unutulmayacak bir anı olarak kaydedildi.

Ağrı ilinde, velilerin girişimiyle buluşan mezun öğrenciler, öğretmenlerine unutulmaz bir sürpriz yaptılar.
Ağrı Selahattin Eyyubi İlkokulu’nda görev yapan öğretmenler Songül Köse ve Sedat İnalkaç, öğrencilerini okula ve eğitime teşvik etmek için çeşitli etkinlikler düzenleyerek öğrenci başarısını artırmayı hedeflediler. Bu olumlu etkileri fark eden veliler, öğretmenlere sürpriz yapmak istedi. Okul yönetimiyle işbirliği yaparak, veliler Songül ve Sedat öğretmenin mezun olan öğrencilerine ulaştılar. 25 mezun öğrenciyle bir araya gelen öğrenci ve veliler, toplantı odasında eğlence programı düzenlediler. Songül ve Sedat öğretmen bu duruma karşı unutulmaz bir sürpriz yaşadılar ve mezun öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandılar. Müzik dinletisi de olan etkinlik, unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.

Öğrenciler, yarıyıl tatili öncesinde etkinliklerle kendilerini motive ediyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler, yarıyıl tatili öncesinde etkinliklerle kendilerini motive ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.