h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • VEDAŞ, enerji uzmanlarına verimlilik ipuçlarını aktardı

VEDAŞ, enerji uzmanlarına verimlilik ipuçlarını aktardı

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), Enerji Verimliliği Haftası kapsamında Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'deki öğrencilerle bir araya gelerek enerji tasarrufu hakkında bilgi verdi. VEDAŞ yetkilileri öğrencilere sunum yaparken, öğrenciler de enerji verimliliği ile ilgili resimler çizdi. VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, enerjinin verimli kullanılmasının önemini vurgulayarak bölgelerindeki okulları ziyaret ettiklerini belirtti. Etkinlikte gelen sorular ve yapılan resimlerden öğrencilerin enerji bilincinin arttığını gördüklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenlere teşekkür eden Talay, etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini ifade etti.

VEDAŞ, “Enerji Verimliliği Haftası” kapsamında öğrencilerle buluşarak enerji tasarrufu konusunda bilgilendirme yaptı. Van, Bitlis, Muş ve Hakkari illerinde gerçekleştirilen etkinlikte VEDAŞ yetkilileri ilköğretim öğrencilerine sunum yaparken, öğrenciler de enerji verimliliğiyle ilgili resimler çizdi. Enerji Verimliliği Haftası etkinliğiyle ilgili açıklama yapan VEDAŞ Şirket Müdürü Fatih Talay, enerjinin verimli ve tasarruflu kullanımının yararlarını gelecek nesillere aktarmak için okulları ziyaret ettiklerini belirtti. Talay, “Bölgemizde enerji bilincinin yerleştiğini gözlemliyoruz. Öğrencilerimizden gelen sorular ve çizdikleri resimlerle bunu anlıyoruz. Enerji Verimliliği Haftası’nın yanı sıra yıl boyunca benzer etkinliklerimizi sürdüreceğiz. Bu fırsatı bize sunan Milli Eğitim Müdürlerimize ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyor, öğrencilere yaşam boyu başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yılmaz: “Lise ve üniversite yolculuklarında gençlerimize destek oluyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz”

Sıradaki haber:

Yılmaz: “Lise ve üniversite yolculuklarında gençlerimize destek oluyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.