h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Varto’da şehit askerlerine saygı duruşunda bulunuldu

Varto’da şehit askerlerine saygı duruşunda bulunuldu

Muş'un Varto ilçesindeki okullarda, terör örgütüyle yapılan çatışmada şehit olan 9 askerimiz için bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Varto İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullara verilen talimatla, açılış ziliyle birlikte tüm öğrenciler şehitler için saygı duruşunda bulundu. Müdür Yardımcısı Resul Yavaş, Milli Eğitim Bakanlığı'nın talimatı üzerine bu anlamlı duruşu gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Varto ilçesindeki okullarda, Pençe-Kilit bölgesinde yaşanan çatışmada şehit olan 9 askerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bayrak töreni öncesi, Varto İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tüm okullarda şehitlerimiz için saygı duruşu yapıldı. Müdür Yardımcısı Resul Yavaş, Milli Eğitim Bakanlığı talimatı gereği bugün bir dakikalık saygı duruşuna katıldıklarını ifade etti. Bu anlamlı ve duygusal an, tüm öğrencilerin ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti. Bu etkinlikle, vatan için canını feda eden kahraman askerlerimize olan minnet ve saygımız bir kez daha vurgulandı.

İş Dünyasından Moda Sektörü Temsilcileri SUBÜ’de Buluştu

Sıradaki haber:

İş Dünyasından Moda Sektörü Temsilcileri SUBÜ’de Buluştu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.