h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vali Aygöl, çocukların TOGG talebini karşıladı

Vali Aygöl, çocukların TOGG talebini karşıladı

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, TOKİ İlk/Ortaokulu ve Aşağıköy İlkokulu'nda minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenciler, yerli ve milli araç TOGG'u görme isteğiyle Vali Aygöl'e başvurdu. Vali Aygöl, bu isteği yerine getirerek 3 okula da TOGG gönderdi. Öğrencilerin mutluluğu ise görülmeye değerdi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, bir okul ziyaretinde minik öğrencilerin taleplerini yerine getirdi ve TOGG aracını okullara gönderdi. Geçtiğimiz hafta BİL-EN programı çerçevesinde Vali Aygöl, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, TOKİ İlk/Ortaokulu ve Aşağıköy İlkokulu’nda öğrencilerle buluştu. Okul çıkışında öğrencilerin yerli ve milli araç TOGG’u görmek istekleri oluştu. Vali Aygöl, bu isteği yerine getirmek için talimat verdi ve TOGG’un okullara geleceğinin sözünü verdi. İlk günde öğrencilerin isteği gerçekleşti ve Vali Aygöl, üç okula da TOGG gönderdi. Öğrenciler arasında büyük ilgi uyandıran TOGG’u yakından görmek isteyen öğrenciler, birbirleriyle yarıştı. Öğrenciler, Vali Aygöl’e teşekkür etti ve mutluluklarını dile getirdi. Merkez Mehmet Akif Ersoy İlkokulu dışında, TOKİ İlk/Ortaokulu ve Aşağıköy İlkokulu’nda da öğrenciler TOGG ile buluşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gençler, hem becerilerini geliştiriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Sıradaki haber:

Gençler, hem becerilerini geliştiriyor hem de aile bütçesine katkı sağlıyorlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.