h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Vakit Buluşması: Gökhan Müftüoğlu, Yalova’daki öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı

Vakit Buluşması: Gökhan Müftüoğlu, Yalova’daki öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtladı

Yalova Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilerin motivasyonunu arttırmak amacıyla Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu'nun katıldığı söyleşi düzenledi. Müftüoğlu, öğrencilere YKS'ye hazırlık teknikleri, verimli ders çalışma yöntemleri ve yardımcı kaynak kullanma konularında bilgi verdi. Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Müftüoğlu, başarmaktan vazgeçmemelerini ve kendilerini sıkıştırdıklarında farklı noktalara ulaşabileceklerini vurguladı. Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman ise Yalova'nın eğitim seviyesinin üst seviyede olduğunu belirterek öğrencilere başarılar diledi.

Yalova Belediyesi, Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu kapsamında Yükseköğrenim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilere motivasyon sağlamak amacıyla Eğitimci-Yazar Gökhan Müftüoğlu ile bir söyleşi düzenledi. “YKS’ye 6 Ay Kala Kazanma Navigasyonu” adıyla gerçekleşen söyleşiye, 11 ve 12. sınıf öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Müftüoğlu, öğrencilere “YKS Soru Çözme Teknikleri”, “Verimli Ders Çalışma Yöntemleri”, “TYT, AYT Konu Çalışmaları” ve “Doğru Yardımcı Kaynak Kullanma” gibi konularda bilgiler aktardı. Söyleşede öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Müftüoğlu, “Bir şeyin akışını değiştiremiyorsanız, bakışını değiştirebilirsiniz” diyerek, sınava kısa bir süre kala motivasyonlarını artırmalarını tavsiye etti. Program sonunda Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, Müftüoğlu’na Yalova Kağıdı ile hediye verdi. Sarıduman, Yalova’nın eğitim seviyesinin üst düzeyde olduğunu belirterek, Yalova Belediyesi olarak öğrencilere destek vermeye devam edeceklerini ifade etti. Müftüoğlu da hediye için teşekkür ederek, Yalova’da böyle anlamlı bir etkinlik gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Çocuklar İçin Tiyatro Dolu Bir Tatil Fırsatı

Sıradaki haber:

Çocuklar İçin Tiyatro Dolu Bir Tatil Fırsatı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.