h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Üniversiteli gençler şehitler için duygusal anma töreni düzenledi

Üniversiteli gençler şehitler için duygusal anma töreni düzenledi

Kırşehir'de Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan 9 asker için saygı duruşunda bulunan bir öğrenci, "Onlar bizim için şehit oldu, biz de onlar için soğukta saygı duruşunda bekledik" dedi. Kırşehir genelindeki okullarda öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla saygı duruşunda bulunup derslere başladılar.

Kırşehir’deki bir 8. sınıf öğrencisi, Pençe Kilit Harekatı’nda şehit olan 9 asker için gösterilen saygı duruşunda beklemesine ilişkin duygusal bir açıklama yaptı. Ezgi Su Güneş, soğuk havaya rağmen dışarıda toplanarak saygı duruşunda bulunduklarını ve şehitlerin bizim için soğukta şehit olduklarını belirterek onlar için saygı duruşunda bulunduklarını söyledi.

Kırşehir’de hafta sonu tatilinin ardından eğitim öğretime başlanmasıyla birlikte öğrenciler, Prof. Dr. Erol Güngör Ortaokulu ve ilkokulunda toplanarak Pençe Kilit Harekatı’nda şehit olan 9 asker için saygı duruşunda bulundu. Öğrenciler, soğuk havaya rağmen bu anlamlı eylemi gerçekleştirerek İstiklal Marşı okudu. Duygusal bir açıklama yapan Ezgi Su Güneş, medyada gördükleri şehit haberlerinden derinden etkilendiklerini ve bu nedenle soğuk havada saygı duruşunda bulunma kararı aldıklarını ifade etti.

Kırşehir genelindeki diğer okullarda da Milli Eğitim Bakanlığı talimatıyla öğrenciler saygı duruşunda bulunduktan sonra derslere başladı. Öğrencilerin bu anlamlı eylemi, şehitlerimize duyulan saygının ve vefanın bir göstergesi olarak değerlendirildi.

Edirne’de kahraman şehitlerimiz için dua edildi ve saygı duruşu yapıldı

Sıradaki haber:

Edirne’de kahraman şehitlerimiz için dua edildi ve saygı duruşu yapıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.