h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Üniversite adaylarına deneme sınavı fırsatı sunuluyor!

Üniversite adaylarına deneme sınavı fırsatı sunuluyor!

Yıldırım Belediyesi, 20 Ocak'ta üniversite adaylarına ücretsiz bir deneme sınavı düzenliyor. Sınav, gençlerin seviyelerini tespit etmelerini ve sınav sürecini deneyimlemelerini sağlamayı amaçlıyor. Yıldırım Gençlik Merkezi ve iki kütüphane, Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) için mekan olarak kullanılacak. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlerin geleceğini önemsediklerini ve her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavlara hazırlanan gençlere destek vermeye devam ettiklerini belirtti.

Yıldırım Belediyesi, üniversite adaylarının kendilerini deneyimlemeleri ve seviyelerini tespit etmeleri için 20 Ocak tarihinde ücretsiz bir deneme sınavı düzenliyor. Yıldırım Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Uyumayan Kütüphanesi ve Mümine Şeremet Uyumayan Kütüphanesi, Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) için adaylara yer sağlayacak olan mekanlar arasında yer alıyor.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, gençlerin geleceğe hazırlanmasında önemli bir rol oynamanın kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. Yılmaz, “Bizim hizmet anlayışımızın merkezinde insan ve şehir bulunuyor. Şehirler, yapılar ve binalar inşa edebiliriz ancak doğru değerlerle yetişen özgür ve vicdan sahibi bir nesil yetiştiremezsek, gerçekleştirdiğimiz hizmetlerin bir anlamı olmaz. Bu yüzden insan öncelikli bir yaklaşım sergiliyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da sınavlara hazırlanan gençlerimize destek olmayı sürdürüyoruz. Üniversite sınavlarına girecek olan gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Vali Aygöl, çocukların TOGG talebini karşıladı

Sıradaki haber:

Vali Aygöl, çocukların TOGG talebini karşıladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.