h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Türk milleti, şehitlerine saygı duruşunda bulundu

Türk milleti, şehitlerine saygı duruşunda bulundu

Afyonkarahisar'daki okullarda 12 Ocak'ta şehit olan askerler için bir dakikalık saygı duruşu düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, saygı duruşu sonrası yaptığı açıklamada, vatanseverlik görevlerimizi yerine getirmemiz gerektiğini vurguladı. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Sünnetci, gazileri de unutmadıklarını belirtti ve onlara uzun ve hayırlı ömürler diledi.

12 Ocak’ta Afyonkarahisar’daki okullarda, şehit olan askerlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci açıklamalarda bulundu. Sünnetci, “Herkes bilmelidir ki kutsal vatan topraklarımız, aziz şehitlerimizin kanlarıyla sulandı ve Türk Milleti tarafından bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da en kutsal emanet olarak korunacaktır. Sevgili öğrencilerimize soruyorum, bizim için şehit olan, gazi olan veya vatan savunması için canını ortaya koyan Mehmetçiklerimize ve şanlı bayrağımıza karşı görevlerimiz nelerdir? Türk Milletinin milli, manevi, ahlaki ve kültürel değerlerini benimsemek, korumak ve geliştirmek; vatanımızı, milletimizi ve ailemizi sevgiyle yüceltmek; Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı sorumluluklarımızı bilmek ve bunları uygulamak; tüm bunları yaparken yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmak. Değerli öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz karşısında, vatan, millet, bayrak ve mukaddes değerleri için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mücadele ederken gazilik mertebesine ulaşan gazilerimizi de şükranla anıyor, Rabbimden hepsine uzun ve hayırlı ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.

Kestel Belediyesi, öğrencilere ara tatil sürecinde güzel bir haber veriyor

Sıradaki haber:

Kestel Belediyesi, öğrencilere ara tatil sürecinde güzel bir haber veriyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.