h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Şırnak’ta öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlendi

Şırnak’ta öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlendi

Şırnak Üniversitesi BESYO bölümü öğrencileri, Atatürk Ortaokulu öğrencilerini eğitsel oyunlar dersine davet etti. Doç.Dr. Meliha Uzun tarafından verilen ders sayesinde öğrencilerin gelişimine katkı sağlanmayı hedefleniyor. Etkinlikte öğrenciler, eğlenerek yeni şeyler öğreniyor ve keşfediyor. Eğitim oyunları, çocukların kişiliklerini şekillendirip yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı oluyor. Etkinliğin amacı, çocukların becerilerine katkı sağlamak ve farkındalık oluşturmak.

Şırnak Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri, eğitsel oyunlar dersi kapsamında Atatürk Ortaokulu öğrencilerini konuk etti. Çeşitli alanlarda öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Doç. Dr. Meliha Uzun’un eğitsel oyunlar dersi verdiği ve öğrencilerin keşfetme ve öğrenme fırsatı bulduğu bir gün geçirildi. Oyunun, çocukların kişiliklerini şekillendirdiği, yeteneklerini keşfettikleri ve kazanma-kaybetme kavramlarını edindikleri bir yol olduğunu belirten Doç. Dr. Meliha Uzun, böyle bir etkinlik düzenleyerek çocukların becerilerine katkı sağlamayı ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını ifade etti.

Zeytin budama becerilerini pratiğe döktüler

Sıradaki haber:

Zeytin budama becerilerini pratiğe döktüler

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.