h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • SANKO Okulları öğrencisi, satrançta il genelinde üçüncülük kazandı

SANKO Okulları öğrencisi, satrançta il genelinde üçüncülük kazandı

SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Akyılmaz, Gaziantep'te düzenlenen Satranç Turnuvası'nda üçüncü oldu. Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvada, 10 yaş kategorisinde il üçüncülüğünü elde eden Akyılmaz'ın başarısı SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı tarafından gururla karşılandı.

SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Akyılmaz, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gaziantep Satranç İl Temsilciliği ve Şehitkamil Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen Gaziantep İl Birinciliği Satranç Turnuvası’nda üçüncü sırada yer aldı. Ali Emre Akyılmaz, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvada 10 yaş genel kategorisinde il üçüncülüğünü elde etti. SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerinin bu başarısıyla gurur duyduklarını belirtti ve başarılarının devamını diledi.

Batman’da Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi Verildi

Sıradaki haber:

Batman’da Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi Verildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.