h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Rektör Savaş, final haftası boyunca öğrencilere çorba ikramında bulundu

Rektör Savaş, final haftası boyunca öğrencilere çorba ikramında bulundu

Uşak Üniversitesi, final haftasında öğrencilere çorba dağıtımı yaparak sınav stresini hafifletmeyi amaçlıyor. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, kütüphanede çorba ikram ederek öğrencilerle sohbet etti. Bu uygulama, öğrenciler arasında olumlu bir atmosfer yaratıyor ve öğrencilerin başarılarını kutlamalarına olanak tanıyor. Çorba dağıtımı, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi'nde sınavlar süresince devam edecek.

Uşak Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, öğrencilerine final haftası sırasında çorba dağıtımı yapmaktadır. Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş, Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencilerle bir araya gelerek çorba ikramında bulunmuştur.

Rektör Savaş, kütüphanede çalışan öğrencilere çorba ikram ederek, “Sınav döneminde öğrencilerimize çorba ikramı yapmayı geleneksel hale getirdik. Öğrencilerimizin daha iyi çalışmalarını sağlamak ve sınav streslerini hafifletmek için Uşak’ın meşhur tarhana çorbasını dağıtıyoruz. Uşak Üniversitesi olarak öğrencilerimize daha iyi imkanlar sunmak için sürekli çalışıyoruz. Başarılarıyla bizi gururlandıracaklar. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum.” şeklinde konuşmuştur.

Rektör Savaş ile sohbet eden öğrenciler, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında olumlu bir atmosfer yarattığını belirterek çorba dağıtımı için teşekkür etmişlerdir. Çorba dağıtımı, final haftasında 24 saat açık olan Prof. Dr. Fuat Sezgin Kütüphanesi’nin giriş katında sınavlar süresince devam edecektir.

Eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunan aktiviteler ilgi topluyor

Sıradaki haber:

Eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunan aktiviteler ilgi topluyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.