h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Pehlivanköy’deki okullarda şehitlere yönelik yapılan saygı duruşu

Pehlivanköy’deki okullarda şehitlere yönelik yapılan saygı duruşu

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesindeki tüm okullarda öğrenciler, şehitler için bir dakika saygı duruşunda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, Pençe-Kilit Operasyonu'nda şehit düşen 9 askerimiz ve diğer tüm şehitlerimiz için yapıldı. Öğrenciler, İstiklal Marşı'nı söyledikten sonra sınıflarına döndü.

Kırklareli’nin Pehlivanköy ilçesinde bulunan tüm okullarda, şehitlerimizi anmak için öğrenciler bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Bayrak töreninden önce Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatıyla gerçekleştirilen bu saygı duruşu, Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düşen dokuz askerimizin anısına yapıldı. Öğrenciler İstiklal Marşı’nı okuduktan sonra sınıflarına girdi. Bu duygusal anlar, hem öğrencilerin vatanseverlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsat, hem de şehitlerimize olan minnet ve saygının bir ifadesiydi.

Batman’da Yeni Bir Dönem: MBA Eğitimi Başlıyor!

Sıradaki haber:

Batman’da Yeni Bir Dönem: MBA Eğitimi Başlıyor!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.