h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Ortaokul öğrencilerinin Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan kahramanları dualarla anma etkinliği

Ortaokul öğrencilerinin Pençe-Kilit operasyonunda şehit olan kahramanları dualarla anma etkinliği

Bayburt'ta Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) Projesi kapsamında Pençe-Kilit şehitleri anısına özel bir program düzenlendi. Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Pençe-Kilit harekat bölgesinde 12 Ocak'ta şehit düşen askerler için hatim duası yapıldı. Programa Milli Eğitim Müdürü, İl Eğitim Müfettişleri Başkanı, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bu özel programda şehitler için dualar edildi ve program duayla sona erdi.

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğü iş birliğiyle yürütülen Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum(ÇEDES) Projesi kapsamında Pençe-Kilit operasyonundaki şehitler için anma programı düzenlendi.

Bayburt Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu tarafından organize edilen etkinlikte, Pençe-Kilit harekat bölgesinde 12 Ocak’ta şehit olan cesur askerler için hatim duası yapıldı. Şehit Sebahattin Bozo İmam Hatip Ortaokulu’nda gerçekleştirilen program, Bağlarbaşı Camii Müezzin Kayyımı Hacı Şaban Aygünoğlu tarafından şehitler için yapılan hatim duasıyla sona erdi. Programa Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, İl Eğitim Müfettişleri Başkanı Talat Daştan, Okul Müdürü Celil Dağlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“Ortaokul öğrencileri, Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden kahramanları dualarla anıyor”

Sıradaki haber:

“Ortaokul öğrencileri, Pençe-Kilit operasyonunda hayatını kaybeden kahramanları dualarla anıyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.