h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Öğrenciler, yarıyıl tatili öncesinde etkinliklerle kendilerini motive ediyor

Öğrenciler, yarıyıl tatili öncesinde etkinliklerle kendilerini motive ediyor

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının son haftasında etkinlikler düzenlenmesi talimatı verdi. Öğrenciler, yarıyıl tatiline keyifli etkinliklerle hazırlanarak eğlenceli ve öğretici zaman geçirdi. Sarıgöl Dindarlı Ahmet Yoldaş İlköğretim okulunda öğrenciler, öğretmenlerin denetiminde sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katıldı. Okulda piknik yapma, sinema izleme, kitap okuma gibi etkinlikler düzenlendi. Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü, etkinliklerin faydalı olduğunu belirterek öğrencilere iyi tatiller diledi.

Milli Eğitim Bakanlığı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk yarısının son haftasını etkinliklerle dolu geçirmesi için talimat verdi. Bu talimat doğrultusunda öğrenciler, yarıyıl tatiline keyifli etkinliklerle hazırlanıyor.

Okullar, yarıyıl tatili öncesinde öğrencilerin öğretmenlerin gözetiminde sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinliklere katılmalarını sağladı. Spor turnuvaları, bilgi yarışmaları ve zeka oyunları gibi aktiviteler düzenlenirken, öğrenciler aynı zamanda sinema izledi ve kitap okuma etkinlikleriyle moral depoladı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu etkinliklerin oldukça faydalı olduğu vurgulandı. Her okul, kendi bünyesinde hazırladığı etkinliklerle öğrencilere keyifli ve öğretici bir deneyim yaşattı. Ayrıca, ilk yarıyıl tatili öncesinde yapılan bu etkinliklere katılan öğrencilere ve öğretmenlere başarılar dilerim.

Hisarcık ilçesinde çırak ve kalfalık talebi yükseliyor

Sıradaki haber:

Hisarcık ilçesinde çırak ve kalfalık talebi yükseliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.