h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Nevşehir’de Medicana Grup’un MBA Okulları ile Kalite Buluşuyor!

Nevşehir’de Medicana Grup’un MBA Okulları ile Kalite Buluşuyor!

"Medicana Grup'a bağlı MBA Okulları, yenilikçi eğitim yaklaşımı ve modern müfredat vizyonuyla 2024-2025 akademik yılında Nevşehir Kampüsü'nde eğitim vermeye başlayacak. Eğitim lansmanında MBA Okulları yöneticileri ve Prof. Dr. Soner Yıldırım, ebeveynler ve eğitimcilerle bir araya geldi. Medicana Eğitim Grubu CEO'su Ayfer Batı, Atatürk'ün değerlerine odaklanarak başarıyı ve paydaşların iyi oluşunu hedeflediklerini belirtti. MBA Okulları, eğitimi kişiselleştirilmiş bir başarı tasarımıyla yeniden tanımlamaya devam ediyor."

Medicana Grup’un bir parçası olan MBA Okulları, yenilikçi bir eğitim yaklaşımı ve modern müfredat vizyonuyla 2024-2025 akademik yılında Nevşehir Kampüsü’nde faaliyetlerine başlayacak. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde düzenlenen etkileyici eğitim lansmanında, MBA Okulları üst düzey yöneticileri ve MBA Okulları Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Soner Yıldırım, basın mensupları, ebeveynler ve eğitimcilerle bir araya geldi.

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Genel Müdürlük yöneticilerinin sunumlarının yer aldığı ve yoğun talep gören eğitim lansmanında, Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, “Atatürk’ün değerleriyle başarıyı ve paydaşlarımızın subjektif mutluluğunu odaklanacağız. Eğitimi yenilikçi bir bakış açısıyla, Akademik Müfredat, Global Müfredat ve Süper Müfredat içeriklerimizle yeniden tanımlamaya devam edeceğiz. Türkiye’nin her yerinde ulusal ve uluslararası yatırımlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinden Prof. Dr. Soner Yıldırım’ın ebeveyn okulu semineri olan “Bilimin Gücüyle Çocuklarımızın Özgünlüğüne Eşlik Edelim” başlığıyla, MBA Okulları Nevşehir Kampüsü eğitim lansmanında öğrenmenin bilimsel temelleri, beynin öğrenme prensipleri ve her bireyin kendine özgü gelişimsel süreçlerinin önemi vurgulandı.

Miran: “Yasal düzenlemeler için ara tatil döneminin fırsat olarak kullanılması gerekiyor”

Sıradaki haber:

Miran: “Yasal düzenlemeler için ara tatil döneminin fırsat olarak kullanılması gerekiyor”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.