h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Minik öğrenciler Ata Senfoni projesi kapsamında heyecanla atlarla buluştu

Minik öğrenciler Ata Senfoni projesi kapsamında heyecanla atlarla buluştu

Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Remzi Doğan İlkokulu, Ata Senfoni projesi kapsamında 12 öğrenciyi Menderes Atlı Spor Kulübü’nde bulunan atlarla buluşturdu. Öğrencilere eğitmenler eşliğinde at binme ve atlara ilgi duyma fırsatı sunulan proje, öğrencilerin duygusal bağlar kurmalarına ve sosyal gelişimlerine olumlu katkı sağladı. Veliler de etkinliğin çocuklarının gelişimlerine olumlu etkisi olduğunu memnuniyetle ifade etti.

Gaziemir’deki bir ilkokulun yürüttüğü bir proje ile 12 öğrenci, Menderes Atlı Spor Kulübü’nde bulunan atlarla buluştu. Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gaziemir Rehberlik ve Araştırma Merkezi ve Gaziemir Remzi Doğan İlkokulu tarafından hayata geçirilen proje kapsamında, öğrenciler atlarla etkileşimde bulunup ata binmeyi öğrendi. 10 hafta süren eğitimin sonunda, öğrenciler atları korkusuzca sevmeyi ve onlarla duygusal bağlar kurmayı öğrendiklerini ifade etti. Projenin amacı, çocukların doğayla ilişki kurmalarını sağlamak ve hayvan sevgisini pekiştirmek olduğunu belirtildi. Aynı zamanda, atlarla vakit geçirmenin zihinsel, fiziksel, sosyal ve duygusal gelişimi olumlu etkilediği bilimsel araştırmalarla da desteklendiği vurgulandı. Projede yer alan öğrenci velileri de etkinlikten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti.

Üniversite Rektörü Turabi, İhtiyaç Sahiplerine Kan Bağışında Bulundu

Sıradaki haber:

Üniversite Rektörü Turabi, İhtiyaç Sahiplerine Kan Bağışında Bulundu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.