h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Minik Nursima, evde eğitim alanı olarak kullandığı hizmetli Vali amcasından karne hediyesi aldı

Minik Nursima, evde eğitim alanı olarak kullandığı hizmetli Vali amcasından karne hediyesi aldı

Bayburt'ta kalp rahatsızlığı nedeniyle evde eğitim gören 9 yaşındaki Nursima Topsakal için Vali Mustafa Eldivan ve İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney tarafından evde karne töreni düzenlendi. Topsakal, ziyaretçileri karşısında büyük bir sevinçle karnesini aldı. Vali Eldivan, ona başarılar diledi ve tatil süresince bol bol kitap okumasını tavsiye etti. Minik Nursima, teşekkürlerini dile getirerek Eldivan ve Güney'e hediyeler için minnettarlığını ifade etti. Anne ve baba da onların bu destekleri için teşekkür etti.

Bayburt’taki 14 bin 935 öğrenci, eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşıyor. Ancak evde eğitim hizmetinden yararlanan Nursima Topsakal isimli öğrenci, karne heyecanına katılamadı. Kalp rahatsızlığı nedeniyle evde öğrenim gören 9 yaşındaki Nursima Topsakal için özel bir karne töreni düzenlendi.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ve İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, minik Nursima’yı karne gününde yalnız bırakmadı. Vali Eldivan ve Müdür Güney, Topsakal’a sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Minik Nursima, Vali Eldivan ve Müdür Güney’i kapıda görünce büyük bir sevinç yaşadı. Topsakal, karnesini Vali Eldivan’ın elinden aldı ve ona müzik ve resme olan ilgisinden bahsetti. Piyano çalmayı çok sevdiğini dile getiren Nursima, Vali Eldivan’a kendisi yapmış olduğu bir resmi de hediye etmeyi söyledi.

Vali Eldivan, Topsakal’ı başarılarından dolayı tebrik etti ve başarısının devamını diledi. Tatil süresince bol bol kitap okumasını tavsiye eden Eldivan, Nursima ve Zümra kardeşlere kitaplar, kırtasiye malzemeleri, oyuncak bebekler ve oyun seti hediye etti.

Müzik kulağı iyi olan ve resme ilgi duyan minik Nursima, ilerleyen günlerde piyano çalmayı ve başka resimler yapmayı vaat etti. Hediyeleri çok beğendiğini ifade eden Topsakal, Eldivan ve Güney’e teşekkürlerini sundu.

Nursima’nın annesi Büşra Topsakal ve babası Muharrem Topsakal, kızlarının böylesi bir gününde kendilerini yalnız bırakmayan Eldivan ve Güney’e teşekkür ederek şükranlarını iletti.

Erciş Kaymakamı Karaloğlu, öğrencilerin karne heyecanına dahil oldu

Sıradaki haber:

Erciş Kaymakamı Karaloğlu, öğrencilerin karne heyecanına dahil oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.