h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Milli Eğitim Müdürü Yıldız, yarıyıl tatili öncesinde önemli bir mesaj verdi.

Milli Eğitim Müdürü Yıldız, yarıyıl tatili öncesinde önemli bir mesaj verdi.

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 19 Ocak 2024 tarihinde yarıyıl tatiline girecek olan öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik açıklamalarda bulunarak bir dönemin daha tamamlandığını belirtti. Yıldız, öğrencilere motivasyon ve destek mesajları verirken, velilere ise çocuklarının başarısının sadece karne notlarından ibaret olmadığını hatırlatarak desteklerini sürdürmelerini istedi. Öğretmenlere teşekkür eden Yıldız, eğitim ortamlarının niteliğini daha da artırarak her geçen gün daha iyiye ulaşacaklarına inandığını ifade etti.

Erzurum İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 19 Ocak 2024 Cuma günü (yarın) yarıyıl tatiline girecek olan öğrenci, veli ve öğretmenlere yönelik açıklamalarda bulundu. Müdür Yıldız, bu dönemin tamamlanmasında emek ve gayretleri olan tüm idareci ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Yıldız, öğrencilere hitaben bir dönemin daha sonuna gelmenin mutluluğunu ve karne almanın heyecanını yaşadığını belirtti. Karne notlarının kişiliğin ya da zekânın bir göstergesi olmadığını vurgulayan Yıldız, öğrencilere karnelerini analiz etmelerini ve eksikliklerini fark ederek önlemler almalarını tavsiye etti. Aynı zamanda, yarıyıl tatilinde okuma alışkanlığını sürdürmelerini, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılmalarını ve II. Kanaat dönemine enerji dolu bir başlangıç yapmalarını istedi. Velilere ve öğretmenlere seslenen Yıldız ise çocukların başarısının sadece akademik notlardan değil, davranış ve tutumlarından da oluştuğunu hatırlattı. Her zaman çocukların yanında olmaları gerektiğini vurgulayan Yıldız, öğretmenlere de özverili çalışmaları için teşekkür etti. Yıldız, geleceğin teminatı olan çocukların iyi bir eğitim alması ve değerlerimizle donanarak yetişmeleri için eğitim ortamlarının kalitesini artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Hakkari’de yapılan bilgi yarışması il finali tamamlandı

Sıradaki haber:

Hakkari’de yapılan bilgi yarışması il finali tamamlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.