h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Merkezefendi Belediyesi, meslek edindirme kurslarına bir yenisi daha ekledi

Merkezefendi Belediyesi, meslek edindirme kurslarına bir yenisi daha ekledi

Merkezefendi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek saç yapımı ve protez tırnak kursu için kayıt başladı. Merkezefendili ve Denizlili vatandaşlar, kontenjanla sınırlı olan bu kurslardan faydalanabilecek. Kurslar, uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Başvurular, Sanat Merkezi’nde yüz yüze yapılacak ve son başvuru tarihi 26 Ocak Cuma günü olacak. Kurslar hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler ise çağrı merkezinden detaylara ulaşabilecekler.

Merkezefendi Belediyesi, ücretsiz saç yapımı ve protez tırnak kursu kayıtlarının başladığını duyurdu. İlçedeki faaliyetlerine devam eden belediye, eğitim konusundaki desteğini her alanda sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi, saç yapımı ve protez tırnak kursları düzenlemekte. Ücretsiz olan bu kurslardan Merkezefendi ve Denizli halkı faydalanabilecek. Başvurular, Sanat Merkezi’nde yüz yüze alınacak ve son tarih 26 Ocak Cuma günü olarak belirlendi. Uzman eğitmenler tarafından Merkezefendi Belediyesi Sanat Merkezi’nde verilecek olan kurslara başvurular da kurs merkezi üzerinden yapılacak. Merkezefendililer, ayrıca çağrı merkezini arayarak kurslar hakkında detaylı bilgi alabilecekler.

Uşak Üniversitesi ve SCÜ Arasında Erasmus İçin Önemli İşbirliği Protokolü İmzalandı

Sıradaki haber:

Uşak Üniversitesi ve SCÜ Arasında Erasmus İçin Önemli İşbirliği Protokolü İmzalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.