h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Manisa’da 200 öğrenciye afet bilinci eğitimi verildi

Manisa’da 200 öğrenciye afet bilinci eğitimi verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 8 Eylül İlkokulu öğrencilerini ağırlayarak afet farkındalık eğitimi verdi. Programa yaklaşık 200 öğrenci katıldı ve eğitimli köpekler eşliğinde afetlerde yapılması gereken doğru davranışlar anlatıldı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce de programa katılarak destek verdi. Etkinlik sonunda öğrencilere "Ben Minik Tarzanım" belgesi takdim edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı olan Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 8 Eylül İlkokulu öğrencilerini misafir etti. Öğrencilere, merkezde afet farkındalık eğitimi verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Ben Minik Tarzan’ım Afetlere Hazırım Projesi” kapsamında Köpek Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 8 Eylül İlkokulu öğrencilerini ağırladı. Programa yaklaşık 200 öğrenci katıldı ve öğrencilere Acil Afet ve Durum Yönetimi Uzmanı Serhan Karabey Doğru tarafından eğitim verildi. Eğitimli köpekler eşliğinde gerçekleştirilen bu farkındalık eğitimi, afet durumlarında öğrencilere yardımcı olacak bilgileri içeriyordu. Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce de etkinliğe katılarak destek verdi.
Eğitimlerle ilgili açıklama yapan Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Erhan İnce, “Özellikle deprem gibi sık yaşanan afetlere karşı toplumun bilinçlendirilmesi amacıyla programlarımız ve projelerimiz devam etmektedir. Bugün burada eğitimli köpeklerimizle birlikte çocuklarımızı buluşturduk ve verimli bir eğitim gerçekleştirdik. Manisa genelinde 10 bin öğrenciye afet farkındalık eğitimi verdik ve çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Etkinlik sonunda öğrencilere “Ben Minik Tarzanım” belgesi takdim edildi.

Adana’da 517 bin 363 öğrenci, başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı

Sıradaki haber:

Adana’da 517 bin 363 öğrenci, başarılı bir dönemi tamamlayarak karnelerini aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.