h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kütahya’da Nafi Güral Fen Lisesi ve Ali Güral Lisesi’nde eğitim çalışmaları başladı

Kütahya’da Nafi Güral Fen Lisesi ve Ali Güral Lisesi’nde eğitim çalışmaları başladı

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi ile Nafi Güral Eğitim Vakfı iş birliğiyle Nafi Güral Fen Lisesi ve Ali Güral Lisesi'nde ergenlik dönemindeki riskli davranışlar konulu bir eğitim çalışması düzenlendi. Kütahya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü tarafından yapılan sunumda, ergenlik dönemi ve bu dönemde ortaya çıkabilecek riskli davranışlar hakkında bilgilendirme yapıldı.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) ve Nafi Güral Eğitim Vakfı iş birliğiyle, Nafi Güral Fen Lisesi ve Ali Güral Lisesi’nde eğitim çalışması gerçekleştirildi. KSBÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi (SBF) Dekanı Prof. Dr. Sultan Güçlü, “Ergenlik Döneminde Riskli Davranışlar” başlıklı bir sunum gerçekleştirerek liselerde bilgilendirme yapıldı. Sunumda, ergenlik döneminin özellikleri ve bu dönemde ortaya çıkabilecek riskli davranışlar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Bu iş birliği sayesinde gençlerin riskli davranışlardan uzak durmasına yönelik farkındalık oluşturulması hedeflendi.

Bayburt’ta “Yenilikçi Çözme ile İngilizce Dil Eğitimi” çalıştayı gerçekleşti

Sıradaki haber:

Bayburt’ta “Yenilikçi Çözme ile İngilizce Dil Eğitimi” çalıştayı gerçekleşti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.