h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kuşadası’ndaki gençler, bilgiye kolay erişim sağlıyor

Kuşadası’ndaki gençler, bilgiye kolay erişim sağlıyor

Kuşadası Belediyesi tarafından açılan Kütüphane ve Kitap Kafe, İkiçeşmelik Mahallesi'nde bir seminere ev sahipliği yaptı. Seminere katılan İkçeşmelik Ortaokulu öğrencileri, kütüphane kullanımı konusunda bilgilendirildi. Kütüphane ve Kitap Kafe, Cafer Kotan Yaşam Parkı'nda bulunan Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisi bünyesinde yer alıyor ve ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Kütüphane personeli, slayt eşliğinde kütüphane kuralları, kitaba erişim ve kütüphanenin kullanımı hakkında bilgi verdi. Seminer sonunda öğrencilere ikramda bulunuldu.

Kütahya Belediyesi, İkiçeşmelik Mahallesi’nde bulunan Cafer Kotan Yaşam Parkı içerisinde hizmete açılan Kütüphane ve Kitap Kafe, öğrencilerin kütüphane kullanımını daha etkin bir şekilde gerçekleştirebilmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen bir seminere ev sahipliği yaptı. İkçeşmelik Ortaokulu öğrencileri, kütüphane kullanımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında bilgilendirildi.

Kültür ve eğitim alanında önemli çalışmalara imza atan Kuşadası Belediyesi’nin Cafer Kotan Yaşam Parkı’nda bulunan Güler Aydın Süzgeç Sosyal Tesisi, içerisindeki Kütüphane ve Kitap Kafe ile öğrenciler ve mahalle sakinleri tarafından sıklıkla ziyaret edilen bir nokta haline geldi. Açıldığı günden itibaren 11 bin kişi tarafından ziyaret edilen Kütüphane ve Kitap Kafe, İkçeşmelik Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Fatih Özkaya ve Türkçe Öğretmeni Onur Akıncı tarafından düzenlenen bir bilgilendirme seminerine ev sahipliği yaptı. Seminere, İkiçeşmelik Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencileri katıldı.

Kütüphane personeli Mustafa Özyürek tarafından hazırlanan slayt gösterisi ile öğrencilere kütüphane kuralları, kitaplara erişim, kitap sınıflandırma yöntemleri, kitap bulma teknikleri ve kütüphaneye internet üzerinden erişim konularında bilgi verildi. Seminerin ardından Kuşadası Belediyesi İkram Aracı, seminere katılan öğrencilere kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Elazığ’da düzenlenen “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” etkinliği

Sıradaki haber:

Elazığ’da düzenlenen “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” etkinliği

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.