h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kur’an-ı Kerim, Okul Birincilerine Hediye Edildi

Kur’an-ı Kerim, Okul Birincilerine Hediye Edildi

Manisa'da bulunan Sarıgöl ilçesindeki Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde, "Mübarek üç ayların önemi ve Kudüs" konusu ele alındı. Seminer sonunda, birinci olan 5. ve 6. sınıf öğrencilere ödül olarak Kur'an-ı Kerim hediye edildi. İlçe Müftüsü ve ilçe vaizi tarafından yapılan tören, okulda gerçekleştirildi ve öğrencilere seminer verildiği belirtildi.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde bulunan Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilere yönelik düzenlenen seminerde “Mübarek Üç Ayların Önemi ve Kudüs” konusunu işledi. Seminerin sonunda, birinci dönem karnelerine göre başarılı olan 5. ve 6. sınıf öğrencilere özel bir hediye takdim edildi: Kur’an-ı Kerim.

Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu, yarıyıl tatiline girmeden önce farklı etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Okul bünyesinde gerçekleşen bu etkinliğe Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve ilçe vaizi Fazilet Harmankaya konuşmacı olarak katıldı. Seminerde “Mübarek Üç Ayların Önemi ve Kudüs” konusu ele alındı. Seminerin sonunda ise 5. ve 6. sınıflarda birinci olan öğrencilere Kur’an-ı Kerim hediye edildi. Bu özel hediyeler, Sarıgöl İlçe Müftüsü Üsame Anlağan ve ilçe vaizi Fazilet Harmankaya tarafından takdim edildi.

Sarıgöl Mustafa Metin İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Veysel Çetin, törenin okul içinde gerçekleştiğini belirtti ve şunları söyledi: “İlçe müftümüz Üsame Anlağan ve vaiz Fazilet Harmankaya tarafından öğrencilerimize üç ayların faziletleri ve Kudüs konulu bir seminer verildi. Seminer sonunda ise 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz arasında birinci dönemin birincilerine Kur’an-ı Kerim hediye edildi.”

Bir 73 yaşındaki başarı hikayesi: Azmetti ve Kur’an-ı Kerim’i öğrendi

Sıradaki haber:

Bir 73 yaşındaki başarı hikayesi: Azmetti ve Kur’an-ı Kerim’i öğrendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.