h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • KSBÜ Adli Bilimler öğrencilerinden DPÜ İLTEM’e teknik gezi

KSBÜ Adli Bilimler öğrencilerinden DPÜ İLTEM’e teknik gezi

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Adli Bilimler Bölümü öğrencileri, Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Tasarım ve Uygulama Eğitim ve Araştırma Merkezi'ne ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, öğrencilere adli bilimler alanında kullanacakları araç gereçler tanıtıldı ve laboratuvarlarda uygulamalı eğitimler verildi. Ziyaretin sonunda öğrenciler, merkez yetkililerine teşekkürlerini iletti.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Adli Bilimler Bölümü öğrencileri, Dumlupınar Üniversitesi İleri Teknolojiler Tasarım ve Uygulama Eğitim ve Araştırma Merkezi’ni ziyaret etti. Burada, kendi öğrenim alanlarında eğitim aldılar.
DPÜ İLTEM Binası’nda Merkez Müdürü Prof. Dr. Güray Kaya tarafından karşılanan öğrencilere, KSBÜ Adli Bilimler Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener ve bölümdeki diğer akademisyenlerden Öğr. Gör. Fatma Ebru Yüksek de eşlik etti.
Öğrenciler, bu gezide meslek sahibi olduklarında kullanacakları araçları tanıma fırsatı buldular. DPÜ İLTEM bünyesindeki laboratuvarlarda operatörler tarafından sunumlar yapıldı ve eğitimler verildi. Öğrenciler, teorik olarak öğrendikleri derslerde kazandıkları bilgileri, DPÜ İLTEM laboratuvarlarında uygulamalı olarak deneyimleme şansı elde ettiler.
Ziyaretin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener, Öğr. Gör. Fatma Ebru Yüksek ve konuk öğrenciler, ev sahipliği için Müdür Prof. Dr. Güray Kaya’ya ve merkezde görev yapan öğretim üyelerine teşekkür etti.

Vali Turan, öğrencilerin karne sevincine katılarak heyecanlarına ortak oldu

Sıradaki haber:

Vali Turan, öğrencilerin karne sevincine katılarak heyecanlarına ortak oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.