h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Köy okulunu renklendirmek için üniversite öğrencileri bir araya geldi

Köy okulunu renklendirmek için üniversite öğrencileri bir araya geldi

Kastamonu Üniversitesi öğrencileri, Ağlı Nedime Kaya Anaokulu'nu renklendirmek amacıyla köy okulunu boyadı. Proje kapsamında, 7 üniversite öğrencisi okulun iç duvarlarını renkli boyalarla süsledi. Anaokulu müdürü, öğrencilerin birlikte çalışma ve dayanışmanın önemini deneyimlediğini belirterek, bu tür etkinliklerin sosyal becerilerin gelişimine katkı sağladığını vurguladı. Proje boyunca boyama malzemeleri ve ekipmanlar sağlandı ve öğrenciler arasında keyifli anlar yaşandı.

Kastamonu’da bir grup üniversite öğrencisi, Ağlı Nedime Kaya Anaokulu’nu ziyaret ederek köy okulunu eğlenceli bir şekilde renklendirip öğrencilere keyifli anlar yaşattı. Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Dr. Öğretim Üyesi İlknur Kılınç’ın Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında gerçekleştirilen bu projede yer aldı. Öğrencilerin amacı, topluluk ruhunu canlandırmak ve okulun çevresine pozitif bir etki bırakmaktı. Bu doğrultuda, 7 üniversite öğrencisi okulun iç duvarlarını renkli boyalarla süsledi.
Ağlı Nedime Kaya Anaokulu Müdürü Turan Kebapcı, bu projeden dolayı memnuniyetini dile getirerek öğrencilere teşekkür etti. Kebapcı, “Öğrencilerimizin bu proje sayesinde birleşerek el birliğiyle bir şeyler başarması sadece duvarları renklendirmekle kalmadı. Aynı zamanda birlikte çalışmanın ve dayanışmanın önemini de deneyimlediler. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal becerilerini geliştirmelerine büyük katkı sağlıyor” dedi.
Proje kapsamında, boyama malzemeleri ve ekipmanlar Hamza Akbak tarafından sağlandı. Öğrenciler, boyama işlemi sırasında hem eğlenceli zamanlar geçirdi hem de öğretmenler ve öğrenciler arasında güzel bir iletişim kurulmasını sağladı. Betül Şensoy, İlayda Güdek, Oğulcan Demirhan, Muhammed Musa Karlıdağ, Berkay Erez Taşar, Taner Maden ve Hasan Hüseyin Sekmen gibi isimlerin yer aldığı proje, başarılı bir şekilde tamamlandı.

Öğrenciler, uzayda gıda yetiştirme deneylerine devam ediyor

Sıradaki haber:

Öğrenciler, uzayda gıda yetiştirme deneylerine devam ediyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.