h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Konyaaltı’ndaki çocuklara harika bir tatil sürprizi

Konyaaltı’ndaki çocuklara harika bir tatil sürprizi

Konyaaltı Belediyesi, yarıyıl tatiline girecek çocuklar için "Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek" adlı tiyatro oyununu yeniden sahneleyecek. Konyaaltı Belediye Başkanı, kültür ve sanat etkinliklerine önem verdiklerini ve çocuklar için özel oyunlar hazırladıklarını belirtti. Ücretsiz olarak gösterilecek olan oyuna tüm çocuklar davet edildi. Tatilin keyifli geçmesi için oyunun yeniden sahnelendiği açıklandı.

Konyaaltı Belediyesi’nin düzenlediği tiyatro oyunu “Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek”, yarıyıl tatilindeki çocuklar için yeniden sahnelenecek. Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi tarafından sahnelenen oyun, Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi’nde cumartesi ve pazar günleri saat 14.30’da izlenebilecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kültür ve sanat etkinliklerine verdikleri önemi vurgulayarak, çocuklar ve yetişkinler için özel tiyatro oyunları hazırladıklarını belirtti. Yarıyıl tatiline girecek çocukları tatil hediyesi olarak tiyatro ile buluşturacaklarını söyleyen Esen, “Hamsi Balığı ve Sihirli Çiçek” adlı çocuk oyununu ücretsiz olarak sahneleyeceklerini ifade etti. Tatilin keyifli geçmesi için bu sevilen oyunu yeniden sahnelemek istediklerini dile getiren Esen, tüm çocukları izlemeye davet etti.

Köyceğiz’deki 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an’a başladı

Sıradaki haber:

Köyceğiz’deki 4-6 yaş aralığındaki Kur’an Kursu öğrencileri, Kur’an’a başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.