h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Konyaaltı’nda Atıl Kitaplarla Büyük Kampanya Genişliyor

Konyaaltı’nda Atıl Kitaplarla Büyük Kampanya Genişliyor

Konyaaltı Belediyesi'nin başlattığı Atıl Kitap Kampanyası kapsamında evlerden toplanan test kitapları ücretsiz olarak KONSEM Etüt Merkezi'nde üniversiteye hazırlanan öğrencilere dağıtıldı. Kampanya ile kullanılmayan kitaplar geri dönüşüme gönderilirken, kullanılabilir olanlar öğrencilere sunuluyor. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kampanyanın öğrencilerin bütçelerine katkı sağlayacağını belirterek başarılar diledi. Gürsu ETÜT Merkezi Bina Sorumlusu Hande Geyikçi ise kitapların öğrencilere faydalı olacağını vurguladı. KOSHİM binasına gelerek kitapları ücretsiz şekilde alabileceklerini bildirdi.

Konyaaltı Belediyesi’nin başlattığı “Atıl Kitap Kampanyası” hızla büyüyor. Kampanya, evlerden toplanan kitapları Konyaaltı Belediyesi’nin Gürsu Mahallesi’nde bulunan KONSEM Etüt Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz olarak dağıtıyor. Konyaaltı Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyada, kullanılmayan kitaplar, özellikle test kitapları, belediye ekipleri tarafından evlerden toplanıp KOSHİM Kütüphanesi’ne getiriliyor. Burada kitaplar ayrıştırılıyor ve geri dönüşüme gönderilecek durumda olanlar ile kullanılabilir olanlar ayrılıyor. Test kitapları, güncelliğini koruyanlar üniversite ve lise hazırlık dönemlerindeki öğrencilere ücretsiz olarak sunuluyor. Son olarak toplanan kitaplar, Konyaaltı Belediyesi’nin Gürsu Mahallesi’ndeki KONSEM Etüt Merkezi’nde üniversiteye hazırlanan gençlere ücretsiz olarak dağıtıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sıfır atık projesi kapsamında gerçekleştirdikleri kitap toplama kampanyasının öğrencilerin bütçelerine katkı sağladığından mutluluk duyduklarını ifade etti. Esen, KONSEM Etüt Merkezi’nde eğitim gören öğrencilere test kitaplarının dağıtıldığını belirterek, bu kitapların öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlaması ve istedikleri üniversiteleri kazanmalarına yardımcı olmasını umduğunu dile getirdi.

Gürsu ETÜT Merkezi Bina Sorumlusu Hande Geyikçi de Atıl Kitap Kampanyası kapsamında toplanan kitapları merkeze gelen öğrencilere dağıttıklarını söyledi. Merkezin ücretsiz bir etüt merkezi olduğunu belirten Geyikçi, tüm derslerden öğretmenlerin bulunduğunu ve öğrencilere bireysel etütler ve rehberlik desteği sağladıklarını anlattı. Geçen sene hazırladıkları öğrencilerin hepsinin üniversiteye yerleştiğini söyleyen Geyikçi, bu başarının kendileri için büyük bir gurur olduğunu vurgulayarak, kitapların öğrencilere faydalı olacağına inandığını ifade etti.

KONSEM Etüt Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler ise kurumu memnuniyetle karşıladıklarını ve öğretmenlerin ilgili olduğunu belirttiler. Ayrıca ücretsiz çalışma kitapları dağıtıldığını ve piyasada yüksek fiyatlarla satılan kitapları ücretsiz olarak aldıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Atıl Kitap Kampanyası’ndan yararlanmak isteyen öğrencilerin Gürsu Mahallesi’ndeki KOSHİM binasına gelerek kitapları ücretsiz olarak alabilecekleri de açıklandı.

Prof. Dr. Erdal, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Kocabıçak’ı Ziyaret Etti

Sıradaki haber:

Prof. Dr. Erdal, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Kocabıçak’ı Ziyaret Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.