h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kırıkkale’de Okullar Kapanırken Öğrenciler Karneleriyle Mutluluğu Yaşadı

Kırıkkale’de Okullar Kapanırken Öğrenciler Karneleriyle Mutluluğu Yaşadı

Kırıkkale’de yarıyıl tatili sona erdi, öğrencilere karne heyecanı yaşandı. Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler, öğrencilere karnelerini dağıttı. Öğrenciler, karne almanın sevincini yaşarken, bazıları yarıyıl tatilinde çalışmaya devam edeceğini belirtti. Tatilde kitap okumak ve aileleriyle vakit geçirmek isteyen öğrenciler de oldu.

Kırıkkale’de öğrenciler heyecanla karne almanın mutluluğunu yaşadı. Vali Mehmet Makas ve beraberindekiler tarafından karne dağıtımı yapıldı.

Kırıkkale’de 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemi sona erdi ve 47 bin 109 öğrenci karne heyecanı yaşadı. Vali Mehmet Makas, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan Kaymakam Vekili Mustafa Babacan, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Akpınar ve beraberindeki heyet, öğrencilere karnelerini dağıttı. Vali Makas ve beraberindekiler, Yahşihan ilçesinde bulunan Şehit Mustafa Uğurelli Ortaokulu’nu ziyaret ederek sınıfları dolaştı. Öğrencilerle sohbet eden Vali Makas, ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yarıyıl tatilinde de ders çalışmayı planladığını belirten 5. sınıf öğrencisi Alp Tura, karne heyecanı yaşadıklarını, Vali Bey ve Osman Başkan’ın sınıflarını ziyaret ederek sohbet ettiklerini ve karnelerini verdiklerini söyledi. Alp, hediyelerle birlikte çok mutlu olduklarını ve birinci dönemi iyi geçirdiklerini, ikinci döneminin de başarılı geçmesini istediklerini dile getirdi. Yarıyıl tatilinde memlekete gideceklerini ancak çalışmalarına ara vermeden ders çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Karne almanın mutluluğunu dile getiren 5. sınıf öğrencisi Azra Coşkun ise tüm sınıf olarak başarılı notlar aldıklarını belirtti. Vali Bey ile görüştüklerini aktaran Azra, yarıyıl tatilinde de ellerinden gelenin en iyisini yaparak çalışacaklarını ifade etti.

Yarıyıl tatilinde kitap okuyup ailesiyle vakit geçirmek istediğini söyleyen 5. sınıf öğrencisi Sıla Bulut ise mutlu bir şekilde karne aldıklarını dile getirdi.

Bu özetten yola çıkarak özgün başlık seçebilirsiniz:

– Kırıkkale’de Öğrenciler Karne Heyecanı Yaşadı: Vali Mehmet Makas Karneleri Dağıttı
– Kırıkkale’de 47 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı: Vali Makas’tan Öğrencilere Karneler Verildi
– Vali Mehmet Makas ve Heyeti, Kırıkkale’de Öğrencilere Karnelerini Verdi
– Karne Heyecanı Kırıkkale’de: Vali Makas Öğrencilerle Buluştu
– Kırıkkale’de İlk Dönem Karneler Dağıtıldı: Vali Mehmet Makas Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Osmaneli ilçemizdeki öğrenciler de yarıyıl tatiline başladı

Sıradaki haber:

Osmaneli ilçemizdeki öğrenciler de yarıyıl tatiline başladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.