h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kestel Belediyesi, öğrencilere ara tatil sürecinde güzel bir haber veriyor

Kestel Belediyesi, öğrencilere ara tatil sürecinde güzel bir haber veriyor

Kestel Belediyesi, yarıyıl tatilindeki çocuklar için ücretsiz olarak düzenleyeceği 16 farklı etkinliği duyurdu. Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinlikler arasında sinema, tiyatro, illüzyon ve Hacivat-karagöz gösterileri bulunuyor. 20 Ocak Cumartesi-4 Şubat Pazar tarihleri arasında yapılacak etkinlikler, binlerce öğrenciye ev sahipliği yapacak.

Kestel Belediyesi, çocuklar için düzenlediği ara tatil etkinlik takvimini kamuoyuna duyurdu. 20 Ocak Cumartesi ile 4 Şubat Pazar tarihleri arasında, Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinlikler, her yaş grubundan insanın ilgisini çekecek nitelikte olacak. Sinema, tiyatro, illüzyon ve Hacivat-Karagöz gösterilerinin yer alacağı toplam 16 farklı etkinlik, binlerce öğrenciyi ağırlamaya hazırlanıyor. Kestel Belediyesi, çocukların yarıyıl tatilini keyifli ve eğlenceli geçirebilmeleri için bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

Selendi’de şehitlere Kaymakam Okumuş da eşlik etti ve saygı duruşuna katıldı

Sıradaki haber:

Selendi’de şehitlere Kaymakam Okumuş da eşlik etti ve saygı duruşuna katıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.