h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda Ücretsiz Formalar Hediye Edildi

Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nda Ücretsiz Formalar Hediye Edildi

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun liderliğinde kurulan Kemer Belediyesi Futbol Okulu'nda, geleceğin futbolcuları için ücretsiz forma dağıtıldı. Başkan Topaloğlu, çocuklar ve aileleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Futbol Okulu'nda 9-15 yaş arasındaki çocuklar sosyal aktivite imkanı buluyor ve sporla tanışıyor. Başkan Topaloğlu, alt yapıdan yetişmiş futbolcular yetiştirmek ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla böyle bir okul kurulduğunu belirtti. Başkan ve başkan yardımcısı, çocuklara forma dağıtarak fotoğraf çektirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu önderliğinde faaliyete geçen Kemer Belediyesi Futbol Okulu’na katılan geleceğin futbolcularına ücretsiz forma dağıtıldı. Kemer ilçe merkezinde bulunan Kazım Gül Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen forma dağıtım törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediye Spor yönetim kurulu üyesi ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediyesi Futbol Okulu Antrenörleri Öner Karagün ve İskender Gökcan, çocuklar ve aileleri katıldı. Program öncesinde Belediye Başkanı Topaloğlu, Kemer Belediyesi Futbol Okulu’na giden çocuklarla ve aileleriyle selamlaşarak sohbet etti.

Kemer Belediyesi Futbol Okulu, 9-15 yaş arasındaki çocuklara ücretsiz olarak sosyal aktivite imkanı sunmak ve onları sporla buluşturmak amacıyla kurulmuştur. Tören sırasında konuşma yapan Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nun kurulmasında emeği geçen Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Kemer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Derya Baytekin ile Kemer Belediyesi Futbol Okulu Antrenörleri Öner Karagün ve İskender Gökcan’a teşekkürlerini iletti. Başkan Topaloğlu, amacın altyapıdan futbolcu yetiştirmek ve çocukları sporla buluşturmak olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımız burada sadece futbol oynamıyor. Birbirlerine destek olma, yardımlaşma ve ahlaki kuralları öğrenme fırsatı da buluyorlar. Bu bir başlangıçtır ve gelişmeye devam edecektir. Tüm ailelere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Antrenör Öner Karagün ise Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun öncülüğünde kurulan Kemer Belediyesi Futbol Okulu’na spor açısından destek sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Konuşmaların ardından Başkan Topaloğlu ve Başkan Yardımcısı Emin Gül, çocuklara formalarını dağıtarak birlikte fotoğraf çektirdi.

Köyceğiz’deki öğrenciler, dönem sonu haftasını keyif dolu bir şekilde tamamladı

Sıradaki haber:

Köyceğiz’deki öğrenciler, dönem sonu haftasını keyif dolu bir şekilde tamamladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.