h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Kaymakam Erdem ve Başkan Demirci, üniversite öğrencilerini ziyaret etti

Kaymakam Erdem ve Başkan Demirci, üniversite öğrencilerini ziyaret etti

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde üniversite öğrencilerine yönelik konuk evlerindeki durumu incelemek üzere Kaymakam Hüseyin Safa Erdem ve Belediye Başkanı Bilal Demirci ziyaret gerçekleştirdi. Öğrencilerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyen yetkililer, yapılacak sosyal faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulundu. Başkan Demirci, öğrencilere barınma hizmeti verdiklerini ve sosyal faaliyetler düzenlediklerini belirterek, gelecek projelerine ilişkin öğrencilerin fikirlerini dinlemeye hazır olduklarını ifade etti. Kaymakam Erdem ise öğrencilerin eğitimlerine devlet olarak destek verdiklerini vurguladı.

Kütahya’nın Pazarlar ilçesindeki Konuk Evlerinde kalan üniversite öğrencileri, Pazarlar Kaymakamı Hüseyin Safa Erdem ve İlçe Belediye Başkanı Bilal Demirci tarafından ziyaret edildi. Kaymakam Erdem ve Belediye Başkanı Demirci, öğrencilerin durumlarını, gelecek planlarını ve konakladıkları yerin durumunu öğrenmek amacıyla bir araya geldi. Öğrencilerin okudukları bölümler hakkında sohbet edildi ve ihtiyaçları ve talepleri dinlendi. Öğrencilerin istekleri doğrultusunda sosyal faaliyetler planları yapıldı.
Kaymakam Erdem ve Belediye Başkanı Demirci, Konuk Evlerinde kalan üniversite öğrencileriyle sohbet etti. Başkan Demirci, öğrencilere barınma hizmeti sunmaya 2019 yılından bu yana devam ettiklerini belirtti. Ayrıca, gençlerle birlikte sosyal faaliyetler düzenlediklerini ve öğrencilere hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı. Başkan Demirci, öğrencilerin fikirlerini, önerilerini ve projelerini paylaşabileceklerini ve her zaman dinlemeye hazır olduklarını da belirtti.
Kaymakam Erdem ise ailelerin emanet ettiği gençlerle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, öğrencilerin sağlıklı bir ortamda barınmaları ve iyi bir eğitim almaları için devletin yanlarında olduğunu ifade etti.

Gençler, “Tarih Yazan Çocuklar” programıyla büyük beğeni topladı

Sıradaki haber:

Gençler, “Tarih Yazan Çocuklar” programıyla büyük beğeni topladı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.