h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Kartal Belediyesi, Eğitime Destek Veriyor

Kartal Belediyesi, ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite eğitimi alan çocukları için başlattığı Eğitim Desteği Yardımı'ndan 665 öğrencinin faydalandığını duyurdu. Yardımın ilk ödemesi, başvuruların ardından verilen 3.000 TL'nin 1.500 TL'si olarak öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Öğrenciler Halk Bankası ATM'lerinden TC kimlik numaraları ile yardımı çekebilecekler. İkinci taksit daha sonra hesaplara aktarılacak. Kartal Belediye Başkanı Yüksel, gençlere destek mesajı vererek, eğitim yolculuklarında her zaman yanlarında olacaklarını ve umut dolu yarınlar için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Kartal Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç sahibi ailelerin üniversite eğitimi alan çocukları için başlattığı Eğitim Desteği Yardımı’ndan 2019 yılında toplam 665 öğrencinin faydalandığını açıkladı. Kasım ayında yapılan başvurular sonucunda, öğrencilere verilecek olan 3 bin TL nakdi yardımın ilk taksiti olan bin 500 TL, 19 Ocak Cuma günü öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Kartal Belediyesi, öğrencilere bilgilendirme mesajı göndererek TC kimlik numaralarına yatan eğitim yardımını en yakın Halk Bankası ATM’sinden çekebileceklerini duyurdu. İkinci taksit ise daha sonra hesaplara aktarılacak.
Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, gençlere yönelik desteklerinin devam edeceğini belirterek, zorluklara karşı mücadele etmeleri ve umut dolu bir gelecek için çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğini vurguladı. Kartal Belediyesi olarak, gençlerin eğitim süreçlerinde her zaman yanlarında olacaklarını ve ekonomik zorluklara rağmen destek sağlamak amacıyla eğitim yardımı uygulamasını hayata geçirdiklerini ifade etti. Toplam 665 üniversiteli öğrencinin eğitim desteğinden faydalandığını belirten Yüksel, umut dolu yarınlar için birlikte çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İzmir’de Karne Heyecanı: 784 Bin Öğrenci Sevinç İçinde

Sıradaki haber:

İzmir’de Karne Heyecanı: 784 Bin Öğrenci Sevinç İçinde

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.