h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Karabük Üniversitesi’nde Akademik ve İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Karabük Üniversitesi’nde Akademik ve İdari Kurul Toplantısı Gerçekleşti

Karabük Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Toplantısına Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık'ın katıldığı belirtildi. Toplantıda, üniversitenin politikaları ve akademik çalışmalarının desteklenmesi konuları ele alındı. Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesinin sosyal bilimler alanında ilerlemeye açık olduğunu ve Türkiye'nin bu alanda öncülük etmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali olan Sosyalfest'in önemi üzerinde duruldu. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı çekildi.

Karabük Üniversitesi’nde 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Akademik ve İdari Kurul Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın katılımıyla yapıldı. Toplantıya Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Karakaya ve akademik ve idari personel katıldı. Toplantıda, eğitim-öğretim yılında yapılacak çalışmalar, akademik ve idari personel ile ilgili gelişmeler ele alındı. Rektör Kırışık, Karabük Üniversitesi’nin bilimsel çalışmaları ve faaliyetleri desteklediğini ve bu çabaların sonucunda üniversitenin URAP analizlerinde 64. sıradan 60. sıraya yükseldiğini belirtti. Rektör Kırışık, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni çalışmalar yapabileceği bir alan olduğunu vurgulayarak, üniversitenin sosyal bilimlerde dünya bilimine liderlik edebilmesi için özgüvenle hareket etmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca Rektör Kırışık, üniversitenin düzenlediği Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali Sosyalfest’in önemine dikkat çekti ve sosyal bilimlerin değerinin artırılmasını hedeflediklerini dile getirdi. Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

VEDAŞ, enerji uzmanlarına verimlilik ipuçlarını aktardı

Sıradaki haber:

VEDAŞ, enerji uzmanlarına verimlilik ipuçlarını aktardı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.