h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Jandarma, Yalova’da öğrencilerle buluşarak önemli mesajlar verdi

Jandarma, Yalova’da öğrencilerle buluşarak önemli mesajlar verdi

Yalova Jandarma Alay Komutanlığı'nda görevli askeri personeller, Suzan Tuna İlkokulu'nda "vatan, millet ve bayrak" temalı söyleşi yaparak öğrencilere vatan sevgisi aşıladı. Okul müdürü, askerlerin tüm sınıflarda öğrencilerle etkileşimde bulunarak kahraman Türk Ordusu askerlerine teşekkür etti.

Yalova Jandarma Alay Komutanlığı’ndaki askeri personel, Suzan Tuna İlkokulu’nda gerçekleştirdikleri “vatan, millet ve bayrak” temalı söyleşiyle dikkat çekti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın dönem sonu etkinlik programı ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) doğrultusunda gerçekleştirilen etkinlikte, askerler, sınıflara girerek öğrencilere vatan sevgisi aşıladılar. Suzan Tuna İlkokulu Müdürü Adem Aykan, “Bugünkü konuklarımız, kahraman Türk Ordusu’nun kahraman askerleri oldu. Öğrencilerimizle gerçekleştirdikleri söyleşi ve paylaşımlar sayesinde vatan, millet, bayrak değerlerini aktardılar. Tüm sınıflarımızda öğrencilerle etkileşim halinde olan kahraman askerlere teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Şırnak’ta öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlendi

Sıradaki haber:

Şırnak’ta öğrencilere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenlendi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.