h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Jandarma, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Jandarma, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı, Güroymak ilçesindeki Gölbaşı İlk Öğretim Okulu'ndaki öğrencilerin karne heyecanına katıldı. Kadın ve erkek askeri personel, yarıyıl tatili için karne alan öğrencilere ziyarette bulundu ve çeşitli hediyeler verdi. Bitlis Valiliği, il jandarma unsurlarının sorumluluk bölgesinde bulunan okulları ziyaret ederek öğrencilerin mutluluğuna ortak olduğunu duyurdu.

Bitlis İl Jandarma Komutanlığı personeli, öğrencilerin yarıyıl tatili için aldıkları karne heyecanına katıldı. İl Jandarma Komutanlığına bağlı kadın ve erkek askeri personel, Güroymak ilçesindeki Gölbaşı İlk Öğretim Okulu’nu ziyaret etti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona erdi ve Bitlis İl Jandarma Komutanlığı personeli, sorumluluk bölgelerindeki okulları ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu ve çeşitli hediyeler verdi.” denildi.

Jandarma, çocukları karneler gününde unutmadı

Sıradaki haber:

Jandarma, çocukları karneler gününde unutmadı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.