h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Jandarma, 128 öğrenciye ‘suçtan korunma’ eğitimi verdi.

Jandarma, 128 öğrenciye ‘suçtan korunma’ eğitimi verdi.

Aydın'ın Efeler ilçesindeki bir ilkokulda, jandarma ekipleri 128 öğrenciye suçtan korunma, güvenli internet kullanımı gibi konularda eğitim verdi. Aile içi şiddetle mücadele ve çocuk kısım amirliği ekipleri, öğrencilere 'Jandarma ile Okulumda Güvendeyim' faaliyeti kapsamında eğitimler düzenledi. Ekipler, çocuklara jandarma hakkında bilgiler verirken, 'Tim Jandarma' çizgi filmini izlettirdi. Etkinlik sonunda öğrencilere hediyeler verildi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde bulunan Kardeşköy İlkokulu’nda gerçekleşen bir etkinlikte, jandarma ekipleri ilkokul öğrencileriyle bir araya geldi ve suçtan korunma, güvenli internet kullanımı gibi konular hakkında eğitimler verdi. Aydın İl Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, ara tatil öncesi düzenlenen bu etkinlik kapsamında 128 öğrenciye “Suçtan Korunma ve Kişisel Güvenlik” ile “Güvenli İnternet Kullanımı” konularında bilgilendirme yaptı. Aynı zamanda jandarma hakkında da tanıtıcı bilgilerin sunulduğu etkinlikte, çocuklara “Tim Jandarma” çizgi filmini izletildi. Etkinlik sonunda öğrencilere Tim Jandarma logolu şapka, boyama kitabı ve bayrak hediye edildi. Bu tür etkinliklerle çocukların güvenliği ve suçlardan korunması konusunda farkındalık yaratılmaya çalışılmaktadır.

Zonguldak’taki öğrenciler, karne sevinci yaşamaya hazırlanıyor

Sıradaki haber:

Zonguldak’taki öğrenciler, karne sevinci yaşamaya hazırlanıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.