h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • İş Dünyasından Moda Sektörü Temsilcileri SUBÜ’de Buluştu

İş Dünyasından Moda Sektörü Temsilcileri SUBÜ’de Buluştu

SUBÜ Ferizli MYO'da moda ve tekstil sektöründen iş insanlarıyla buluşan bir etkinlik gerçekleştirildi. Emelya Konfeksiyon Tekstil Limited Şirketi Kurucusu, Elyaf Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı ve Nobleda Kurucu Başkanı gibi önemli isimlerin katıldığı etkinlikte, moda, tekstil ve markalaşmanın önemi konuşuldu. Ayrıca, Bursa Fashion Week tasarım yarışmalarının genç tasarımcıların gelişimine katkılarına vurgu yapıldı. Etkinliğe 60 öğrenci katıldı.

SUBÜ Ferizli Meslek Yüksekokulu, moda ve tekstil sektöründen önemli iş insanlarıyla öğrencileri buluşturan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Bursa Fashion Week 7 – Sanayi ve Eğitim İş Birliği Etkinlikleri” kapsamında, Emelya Konfeksiyon Tekstil Limited Şirketi Kurucusu Yaşariye Doğan, Elyaf Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sami Bilge ve Nobleda Kurucu Başkanı Eda Erdoğan, Dr. Pınar Çınar moderatörlüğünde öğrencilerle bir araya geldi.

Etkinlikte, Moda Tasarımı, Moda Yönetimi ve Tekstil Teknolojisi Programı öğrencileriyle birlikte işletmelerin kuruluş süreçleri ve başarı hikayeleri, tekstil sektöründeki yenilikler, hedefler, Türk tekstilinin uluslararası alandaki konumu, marka ve markalaşmanın önemi, moda dünyasındaki yeni gelişmeler ve Bursa Fashion Week tasarım yarışmalarının genç tasarımcılara katkıları gibi konular ele alındı. Aynı zamanda Bursa Fashion Week komite üyeleri olan konuşmacılar, yarışmanın genç tasarımcılar için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak öğrencileri yarışmaya katılmaya teşvik ettiler. Etkinliğe 60 öğrenci katılım sağlarken, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Başkanı Öğretim Görevlisi R. Seda Yanıkoğlu, Öğretim Görevlisi Şebnem Noyat ve Öğretim Görevlisi Cemile Çulcuoğlu da etkinlikte yer aldı.

Mobilya sektörüne büyük bir yenilik getiren iş birliği hayata geçti!

Sıradaki haber:

Mobilya sektörüne büyük bir yenilik getiren iş birliği hayata geçti!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.