h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • İncirliova’da Eğitim Atölyeleriyle Yenileniyor

İncirliova’da Eğitim Atölyeleriyle Yenileniyor

İncirliova Belediyesi, Kemal Uysal Eğitim Atölyesi ile ilçeye eğitim ve kültür hizmetini sunmaya başlıyor. Atölye, öğrencilerin ders çalışması ve vatandaşların kitap okuması için hazırlandı. İçerisinde bir eğitim danışmanı ve kaynak eserler bulunacak olan atölyede, gençlere ve bilgi meraklılarına ders çalışma ve bilgiye ulaşma imkânı sunulacak. İnşa çalışmaları hızla ilerleyen atölye, İncirliova Belediyesi tarafından Şehit Polis Mehmet Pekdura Parkı içerisinde yapıldı. İncirliova'nın sevilen eğitimcisi Kemal Uysal'ın adını taşıyacak atölye, Şubat sonunda tamamlanması planlanıyor. Başkan Aytekin Kaya, eğitim ve kültür faaliyetlerini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

İncirliova Belediyesi, Kemal Uysal Eğitim Atölyesi projesiyle ilçeye yeni bir kültür ve eğitim hizmeti kazandırmaya hazırlanıyor. Atölyede öğrencilerin ders çalışması, vatandaşların kitap okuması ve kültürel faaliyetlerde bulunması amaçlanıyor. İncirliova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde yapılan atölyede, bir eğitim danışmanı ve birçok kaynak eser bulunacak. İçerisinde kafeterya ortamında ders çalışma imkanı da sunan atölyenin fiziki hazırlıkları hemen hemen tamamlandı. Tavan ve yer döşemeleri tamamlanan atölyede, kapı, pencere ve ilk kitap rafları da takıldı. Atölye, İncirliova’nın sevilen eğitimcilerinden öğretmen Kemal Uysal’ın adıyla anılacak. Başkan Aytekin Kaya, atölyede yaptığı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, “Eğitim atölyemiz, gençler ve vatandaşlarımız için çok değerli bir projeyi sunacak. Eğitim danışmanı ve birçok kaynak eserin yer aldığı atölyemiz, özel köşeleri, bahçesi, interneti ve nezih ortamıyla hizmet verecek”dedi. Başkan Kaya, atölyenin Şubat sonunda tamamlanmasını planladıklarını belirterek, “Kemal Uysal adıyla anılacak olan atölye ile uzun yıllar öğretmenlik yapmış, yüzlerce öğrenci yetiştirmiş olan değerli eğitimciyi yaşatmaya devam edeceğiz” diye ekledi. İncirliova Belediyesi olarak eğitim ve kültür faaliyetlerine destek olduklarını vurgulayan Başkan Kaya, ilerleyen dönemlerde eğitim atölyelerinin sayısını artırarak daha fazla kişiye ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Depremzedelerin yanında olan hazırlanan paketler, öğrencilere ulaştırıldı.

Sıradaki haber:

Depremzedelerin yanında olan hazırlanan paketler, öğrencilere ulaştırıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.