h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, Avrupa’dan 2 kalite etiketi aldı

Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, Avrupa’dan 2 kalite etiketi aldı

Çorum Alaca ilçesindeki Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, yapılan çalışmalar sonucunda iki Avrupa kalite etiketi almaya hak kazandı. E-Twinning projesi kapsamında gerçekleştirilen kültürler arası edebiyat çalışmaları, okulun Ulusal Kalite Etiketi almasını sağladı. Son değerlendirmenin ardından ise okul, Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Okul yönetimi, projede emeği geçen müdürler, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür etti.

Çorum Alaca ilçesindeki Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, E-Twinning projesi sayesinde iki Avrupa kalite etiketi kazandı. Okul Müdür Yardımcısı Zehra Yılmazoğlu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Öztürk’ün danışmanlığında gerçekleştirilen e-Twinning projesi, kültürler arası Edebiyat / Interculturel Litarature projesi çalışmalarıyla büyük aşama kaydetti. Yapılan değerlendirme sonucunda proje, Ulusal Kalite Etiketi kazanan Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne Avrupa Kalite Etiketi de alarak büyük bir başarı elde etti. Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yaptığı açıklamada, çalışmalara verilen destekten dolayı Okul Müdürü Bülent Gündem, Müdür Yardımcısı Zehra Yılmazoğlu, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mustafa Öztürk ve öğrencilere teşekkür edildi.

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Türkiye’nin Geleceğini Şekillendiren ‘Zeka Gücü’müzü Anlattı

Sıradaki haber:

Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, Türkiye’nin Geleceğini Şekillendiren ‘Zeka Gücü’müzü Anlattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.