h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere muhteşem hediyeler sunuyor!

Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatilinde öğrencilere muhteşem hediyeler sunuyor!

Ankara'nın Gölbaşı Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına verilen ara tatil için öğrencilere özel etkinlikler düzenleyecek. Bu etkinlikler arasında akvaryum gezisi ve müzikal gösterimi yer alacak. Ayrıca, belediye tesislerindeki havuzlar da 7-12 yaş çocuklar için ücretsiz olacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, öğrencilere desteklerini sürdüreceklerini ve ikinci döneme güzel bir şekilde hazırlanmalarını sağlayacaklarını belirtti.

Ankara’nın Gölbaşı Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim yılına verilen ara tatilde öğrencilerin keyifli zaman geçirmeleri için özel etkinlikler düzenleyecek. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek liderliğindeki Gölbaşı Belediyesi, 19 Ocak 2024 tarihinde başlayacak yarıyıl tatili süresince öğrencilere yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek. Bu etkinliklerde, öğrenciler hem eğlenceli vakit geçirecekler hem de öğrenecekler.

Gölbaşı Belediyesi, 29-30 Ocak ve 1-2-3 Şubat tarihleri arasında 400 öğrenciyi Aqua Vega Akvaryumu’nu ziyarete götürecek. Servisler belirlenen tarihlerde saat 10.00’da Atatürk Sahil Parkı’ndan hareket edecek. Aynı günlerde, Ankara Sanat Merkezi tarafından sergilenen “5 Kafadar” adlı müzikali de izleyecekler. Bu etkinliklere 7-14 yaş arası çocuklar katılabilecek.

Gölbaşı Belediyesi, yarıyıl tatili süresince bir müjde daha verdi. Belediye Başkanı Şimşek’in talimatıyla, Gölbaşı Belediyesi tesislerindeki havuzlar 7-12 yaş arasındaki çocuklar için karne hediyesi olarak 20 Ocak – 4 Şubat tarihleri arasında ücretsiz olacak. Havuzlardan yararlanmak isteyen öğrenciler 18-19 Ocak tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Ancak kayıtlar kontenjanla sınırlı olacak.

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuşmasında öğrencilere destek verdiklerini belirterek, kırtasiye desteği, ücretsiz servisler ve diğer faaliyetlerle öğrencilerin yanlarında olduklarını dile getirdi. Yarıyıl tatili süresince öğrencilerin keyifli zaman geçirmeleri için etkinlikler düzenleneceğini söyleyen Şimşek, öğrencilerin gezip, eğlenip, öğrenmelerini ve ikinci döneme hazır bir şekilde girmelerini istediklerini vurguladı. Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirten Şimşek, geleceğin teminatı olan öğrenciler için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

Eğitimci Başkan Kepenek, öğrencilere yarıyıl tatili için değerli tavsiyelerde bulunuyor

Sıradaki haber:

Eğitimci Başkan Kepenek, öğrencilere yarıyıl tatili için değerli tavsiyelerde bulunuyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.