h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Gençler, “Tarih Yazan Çocuklar” programıyla büyük beğeni topladı

Gençler, “Tarih Yazan Çocuklar” programıyla büyük beğeni topladı

Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, "Tarih Yazan Çocuklar" programında gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar. Programda, kahramanlarımızın hayat hikayelerinden kesitler sunan öğrenciler, İstiklal Marşı oratoryo gösterisi ve Naim Süleymanoğlu klibiyle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar. Ayrıca, okulun başarılı futbol takımının şampiyonluk kupasını Kaymakam İbrahim Gökmen takdim etti. Programa Kaymakam Gökmen, Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin ve birçok davetli katıldı.

Oltu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, “Tarih Yazan Çocuklar” adlı bir program düzenledi. Öğrencilerin sergiledikleri performans büyük bir beğeni topladı.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Mehmet Akif İlkokulu’nun 2/A ve 2/D sınıfı öğrencileri, tarihe adını altın harflerle yazdırmış kahramanlarımızın yaşam öykülerinden kısa kesitler sunarak seyircilere “Ben kimim?” diye sordu.

Okulun 4/A ve 4/B sınıfı öğrencileri, İstiklal Marşı oratoryo gösterilerini sergiledi. Ardından 3/B sınıfı tarafından hazırlanan Naim Süleymanoğlu klibi sunuldu.

Okulun 2/B, 2/E ve 3/E sınıfı öğrencileri koro eşliğinde gösterilerini gerçekleştirirken, 4/C sınıfı öğrencileri “Neler Öğrendik” adlı gösterilerini sundu. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Oltu Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen ilkokullar arası futbol turnuvasında şampiyon olmuş ve şampiyonluk kupasını Kaymakam İbrahim Gökmen’in elinden almıştır. Program, Kaymakam Gökmen’in programı düzenleyen öğretmenlere tebrikleriyle sona erdi.

Programa Oltu Kaymakamı İbrahim Gökmen, Milli Eğitim Müdürü İlhami Şahin, Oltu İlçe Emniyet Müdürü Uğur Özdoğan, Oltu Halk Eğitim Müdürü Cemal Tanrıver, Oltu Bölge Trafik İstasyon Amiri Komiser Enes Baynal, okul müdürleri ve veliler de katıldı.

Bitlis’te Karne Heyecanı: 94 Bin Öğrenci Okullarını Kapattı

Sıradaki haber:

Bitlis’te Karne Heyecanı: 94 Bin Öğrenci Okullarını Kapattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.