h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Genç iletişim uzmanları yaratıcı projeleriyle rekabet etti

Genç iletişim uzmanları yaratıcı projeleriyle rekabet etti

Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor" etkinliği, genç iletişimcilerin yenilikçi projelerini sergiliyor. 5. kez düzenlenen etkinlikte, 42 proje yarışıyor. Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, öğrencilerin projelerinin büyük bir emekle hazırlandığını belirtirken, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ise etkinliğin üniversitenin ürettiklerini sergileyen güzel bir yön olduğunu söyledi. Proje çalışmaları 18 Ocak'ta sona erecek.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan reklam ve tanıtım projeleri, “AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor” etkinliği ile tanıtıldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte, 42 proje büyük bir rekabete girdi.

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde gerçekleştirilen “AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor” etkinliği, genç iletişimcilerin yenilikçi projelerini bir araya getirdi. Açılışta konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, öğrencilerin projelere büyük katkı sağladığını vurgulayarak şunları söyledi: “Pamukkale Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü’nün düzenlediği ‘AD Project Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ 5. Sezon etkinliğinde bir aradayız. Bugün bizim için çok değerli bir gün çünkü öğrencilerimizin büyük bir emekle hazırladığı projeleri tanıtıyoruz. Bu etkinliğimizi yılda 2 kez gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimiz güz döneminde Reklam kampanya tasarım dersinde reklam projeleri hazırlıyorlar. Bunları sunum haline getirerek hem ders çalışması yapmış oluyorlar hem de yarışma formatında çalışmalarını sunuyorlar. Bu etkinlikte 42 proje yarışıyor. Bunların 16 tanesi kurumsal reklam projesi, 22 tanesi sosyal sorumluluk projeleri ve 4 tanesi de alt kategorilerde yapılan çalışmalardır.”

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın da açılış törenine katılarak, “Güzel bir etkinlik için bir araya geldik. İsmi bizi heyecanlandırıyor; Yenilikçi fikirler yarışıyor. Üniversitemizin sosyal odaklı güzel bir yönünü burada görüyoruz. Üniversitenin en güzel yönü ürettikleridir ve şehre, insanlara kattıklarıdır. İletişim fakültemiz bu güzel etkinliğe imza atıyor.” şeklinde konuştu.

Etkinliğe farklı bölümlerden öğretim üyelerinin yanı sıra projeyi destekleyen sponsor firmalar da katıldı. Proje çalışmaları 18 Ocak’ta sona erecek.

Afyonkarahisar’da dört okul, “eTwinning Okulu” unvanını kazanma hakkı elde etti

Sıradaki haber:

Afyonkarahisar’da dört okul, “eTwinning Okulu” unvanını kazanma hakkı elde etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.