h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Gedizli öğrencilerin Avusturya’da staj yapması için yola çıktı

Gedizli öğrencilerin Avusturya’da staj yapması için yola çıktı

Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmeni, Avusturya'nın Viyana şehrine staj için gitti. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen projede yer alan Makine ve Tasarım Teknoloji bölümü öğrencileri, 15 günlük staj programı kapsamında Viyana'ya gidiyor. Bu tecrübenin öğrenciler için önemli bir bilgi ve birikim sağlaması bekleniyor. Stajın sonunda ekip, 29 Ocak'ta geri dönecek.

Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Yunus Emre Proje Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okuyan 6 öğrenci ve 1 öğretmen, staj için Avusturya’nın Viyana şehrine gitti.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan bir proje kapsamında gerçekleştirilen bu 15 günlük staj programına, Kütahya genelindeki diğer meslek lisesi öğrencileri de katılacak.

Okul Müdürü Gökhan Said Mamak, projenin düzenlendiğini belirtirken, “Makine ve Tasarım Teknolojisi bölümünden 6 öğrencimiz ve Öğretmen Şenol Aygün, Avusturya’da staj yapacak. Bu staj programı, öğretmen ve öğrencilerimiz için önemli bir deneyim olacak. Ayrıca, il genelindeki diğer meslek lisesi öğrencileri de programa katılacak. Tüm öğrencilerimize bu tecrübeden en iyi şekilde yararlanmayı diliyorum” dedi.

Ekip, 29 Ocak’ta Türkiye’ye dönüş yapacak.

Başlık önerisi: “Kütahya’daki Liseli Öğrenciler Viyana’da Staj Yapmak İçin Yola Çıktı!”

140 karakterde Türkçemizi çarpıcı bir şekilde sıkıştırıyorlar

Sıradaki haber:

140 karakterde Türkçemizi çarpıcı bir şekilde sıkıştırıyorlar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.