h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • ESTÜ Ortak Dersler Bölümü, Öğrencileriyle Birlikte Müzik Ziyafeti Sunuyor

ESTÜ Ortak Dersler Bölümü, Öğrencileriyle Birlikte Müzik Ziyafeti Sunuyor

Eskişehir Teknik Üniversitesi Ortak Dersler Bölümü tarafından düzenlenen Öğrenci Konseri, farklı disiplinlerden gelen öğrencilerin sanat çatısı altında buluşmasını sağladı. Piyanist öğrencilerin sahne aldığı etkinlikte, viyolonsel eşliğinde çalınan eserler büyük beğeni topladı. Konser sonunda öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi. Konser, ESTÜ öğrenci ve çalışanlarına keyifli anlar yaşattı.

ESTÜ Ortak Dersler Bölümü, Yabancı Diller Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Öğrenci Konseri düzenledi. Piyano öğrencilerinin sahne aldığı etkinlikte, dinleyicileri etkileyen ve beğeni toplayan eserler seslendirildi. Viyolonsel eşliğinde ESTÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Pilotaj Bölümü öğrencisi Doğa Bekem Aksu, piyano eşliğinde ise Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencisi Hilal Kaya, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencileri Elif Gümüş, Merve Maide Yiğit ve Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hatice Nur Güçlü, çeşitli eserlerle performans sergiledi. Konser sonrasında öğrencilere teşekkür belgeleri ESTÜ Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan tarafından takdim edildi.

Ortak Dersler Bölümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen konser, farklı alanlardan gelen öğrencileri bir araya getirerek ESTÜ öğrenci ve çalışanlarına keyifli anlar yaşattı.

Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, Avrupa’dan 2 kalite etiketi aldı

Sıradaki haber:

Hafız Süleyman Coşkun Anadolu İmam Hatip Lisesi, Avrupa’dan 2 kalite etiketi aldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.