h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Elazığ’da düzenlenen “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” etkinliği

Elazığ’da düzenlenen “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” etkinliği

Elazığ’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları" programına lise ve ortaokul öğrencileri katıldı. Program, kültürel etkinliklerle renklendirildi ve öğrencilere kitap hediye edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, projeyle ilgili bilgi vererek öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını artırmayı hedeflediklerini belirtti. Program, öğretmenlere kitap hediye edilmesiyle son buldu.

Elazığ’da gerçekleştirilen “Bizim Kütüphane Külliyat Okumaları” programının detayları ortaya çıktı. Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program, Ahmet Tevfik Ozan Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa, 10 lise ve 11 ortaokuldan öğrenci ve öğretmenler katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Şehit Piyade Binbaşı Zafer Kılıç İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan gölge oyunu ile devam eden etkinlikte, Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de türküler seslendirdi.

Program hakkında bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, “Bugün öğrencilere kitapları hediye ettik. Öğrencilerle yazarların eserlerini paylaşarak okuma alışkanlığını artırmayı hedefliyoruz. Öğretmenlerimizle birlikte bu eserleri takip edip, mayıs ayında bir bilim ve kültür şenliği düzenleyeceğiz. Bugün burada 10 lise ve 11 ortaokulun katılımıyla gerçekleştirilen program, farklı çalışmalarımızın başlangıcıydı. Çok çeşitli ve uygulanması planlanan eğitim süreçlerimizle öğrencilerimize katkı sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını artırmayı hedefleyen program, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’in öğretmenlere kitap hediye etmesiyle sona erdi.

Pamukkale Belediyesi, çocuklar için Sömestr Tatili Etkinliği düzenliyor.

Sıradaki haber:

Pamukkale Belediyesi, çocuklar için Sömestr Tatili Etkinliği düzenliyor.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.