h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Eğitimci Başkan Kepenek, öğrencilere yarıyıl tatili için değerli tavsiyelerde bulunuyor

Eğitimci Başkan Kepenek, öğrencilere yarıyıl tatili için değerli tavsiyelerde bulunuyor

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarı döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kepenek, öğrencilere hitaben yaptığı bu mesajda, yarıyıl tatilini verimli geçirmeleri ve hayallerine ulaşabilmek için planlı ve istikrarlı bir çalışma prensibi edinmeleri gerektiğini vurguladı. Ayrıca, öğrencilere kitap okuma ve farklı etkinliklere katılım çağrısında bulundu. Başkan Kepenek, öğrencilere mutlu bir tatil diledi ve değerli yönetici ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarı döneminin sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında kendisi de bir eğitimci olduğunu belirten Başkan Kepenek, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Başkan Kepenek, mesajında şu sözlere yer verdi: “2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı yarıyıl tatiline girerek bir dönemi geride bıraktık. Bu sürecin tamamlanmasında emeği geçen değerli yönetici ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyor, sevgili öğrencilere keyifli bir tatil diliyorum. Sevgili öğrenciler, sizlerin verdiği emeklerin geri bildirimi olan karnelerinizi aldınız. Gayretleriniz için hepinizi tebrik ediyorum. Karneler, akademik hedeflere ulaşıp ulaşmadığınızı görmek açısından önemli bir araçtır. Önümüzdeki dönemde davranış kalıplarınızı gözden geçirip hayallerinizi gerçekleştirmenin, planlı ve istikrarlı bir şekilde çalışmaktan geçtiğini unutmamanız önemlidir. Bu bakış açısıyla hareket ederek tatil sürecini verimli geçirmenizi umuyor, kitaplarla zihninizi beslemeyi ihmal etmeyip farklı etkinliklerle de ufuklarınızı genişletmenizi temenni ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi ve onları hayata hazırlayan kıymetli yönetici ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir tatil geçirmelerini diliyorum. Selam ve sevgilerimi sunuyorum.”

Veliler, öğretmenlere anlamlı bir sürpriz yapıyor

Sıradaki haber:

Veliler, öğretmenlere anlamlı bir sürpriz yapıyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.