h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Depremzedelerin yanında olan hazırlanan paketler, öğrencilere ulaştırıldı.

Depremzedelerin yanında olan hazırlanan paketler, öğrencilere ulaştırıldı.

Düzce'deki Hatay Hassa Aktepe İlkokulu'nda, 2022-2023 eğitim öğretim yılında başlatılan 'Evvel Zaman İzinde Masal Projesi' kapsamında "Bu Kış Kimse Üşümeyecek" etkinliği düzenlendi. Proje kapsamında depremzedelerle buluşan Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğrencilere hediyeler dağıttı. Hatay Hassa İlkokulu'nda yapılan etkinlikte, masal atölyesi ve sanat atölyesi gibi faaliyetler gerçekleştirildi. Öğrencilere hazırlanan paketlerin içine yazılan notlar ile sevgi, şefkat ve merhamet değerleri aktarılmaya çalışıldı.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 2022-2023 eğitim öğretim yılından itibaren “Evvel Zaman İzinde Masal Projesi” kapsamında Düzce’deki tüm okullarda uygulanacak olan “Bu Kış Kimse Üşümeyecek” etkinliğini başlattı. Hatay Hassa Aktepe İlkokulu’nda gerçekleştirilen etkinlik, depremzedelerle buluştu.

Evvel Zaman İzinde Masal Projesi, Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen bir proje olup bu kez Hassa ilçesinde gerçekleştirildi. Müdürlük, depremzedelerle bir araya gelerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Yapılan açıklamada, “Her şey Evvel Zaman İzinde Masal Projesi ile başladı ve ‘Bir Kış Masalı’ ile devam etti. Sıcacık sobamızın üzerinde demlenen kış çayları eşliğinde, atkı ve bere ören ailelerimizle ve mesai arkadaşlarımızla daha da büyüdü. Bütün okullarımızda masal kapıları açıldı. Kalplerimiz önce ısındı, sonra her tarafı sevgi sardı. Evvel Zaman İzinde Masal Projesi, bu sefer Hatay’da çocuklarımızla buluştu. Hassa Aktepe Ortaokulu’nda görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Meltem Cebeci tarafından ‘Bu Kış Kimse Üşümeyecek?’ adlı masal atölyesi gerçekleştirildi. Atölye sonrasında Hatay Hassa İlkokulu Okul Öncesi öğretmenleri tarafından gerçekleştirilen Sanat Atölyesi’nde geri dönüştürülmüş kartonlardan kesilen kedilere, ‘Bir Yumak İki Mutluluk’ etkinliğinde toplanan iplerden giysiler yapıldı. Etkinliğe destek olan Çerkez Taşköprü İlkokulu anneleri, Altınpınar Köyü ev hanımları ve Milli Eğitim Müdürlüğü kadın personeli tarafından deprem bölgesindeki çocuklarımıza karne hediyesi olarak örülen ‘Atkı ve Bereler’, öğretmenler tarafından öğrencilere takdim edildi. ‘Evvel Zaman İzinde Masal Projesi’ kapsamında hazırlanan ‘Bu Kış Kimse Üşümeyecek’ etkinliğinde, paketlere ‘Canım arkadaşım, yanında olup sana sarılamasam da, hazırlamış olduğum hediye ile her zaman yanındayım’ mesajı yazılarak çocuklarımıza Aralık ayının değeri olan şefkat ve merhamet değeri masallarla kazandırılmaya çalışıldı” denildi.

Niğde’de Dönem Sonu Faaliyet Haftası, renkli etkinliklerle kutlandı

Sıradaki haber:

Niğde’de Dönem Sonu Faaliyet Haftası, renkli etkinliklerle kutlandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.