h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Eğitim
  • Depremde hayatını kaybeden arkadaşları adına katıldıkları yarışmada ikinci oldular

Depremde hayatını kaybeden arkadaşları adına katıldıkları yarışmada ikinci oldular

Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “AD Project: Yenilikçi Fikirler Yarışıyor” yarışması, Hatay depreminde vefat eden Sema Haddur'a ithafen kurulan "Haddur Ajans"ın ikincilik ödülünü kazanmasıyla sona erdi. Yarışmanın açılış törenine katılan üniversite rektörü, öğrencilerin üretkenliklerini ve şehirle bütünleşmelerini takdir etti. Yarışmada derece elde eden öğrenciler, ödüllerini alırken Haddur Ajans, ödülü vefat eden arkadaşlarına ithaf etti. Reklam kampanyası, sivil toplum projeleri ve medya tasarımı gibi farklı kategorilerde dereceye giren projeler de ödüllendirildi.

“Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘AD Project: Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ yarışmasının beşinci etkinliği, ödül töreniyle son buldu. Yarışmada, Hatay depreminde hayatını kaybeden Sema Haddur’a adanan ‘Haddur Ajans’ adlı ajans, ikincilik ödülünü kazandı ve bu başarıyı gözyaşları içinde arkadaşlarına ithaf etti.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan reklam ve tanıtım projeleri, ‘AD Project: Yenilikçi Fikirler Yarışıyor’ etkinliği ile sergilendi. Bu yıl beşincisi düzenlenen etkinlikte, 42 proje rekabet etti.

Ödül töreninde konuşan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Soylu, etkinliğin öğrencilere büyük katkılar sağladığını vurguladı. Soylu, “Bu etkinlik, uygulamaya dönük eğitimlerimizin bir sonucudur. Her dönem reklam projeleri ve tasarım projeleri hazırlıyoruz ve bunları yarışma formatında değerlendiriyoruz. Bu şekilde öğrencilerimizi reklam projeleri hazırlama ve kurumsal iletişim projelerini gerçekleştirme konusunda yetiştiriyoruz. Öğrencilerimizi bu alanda tam donanımlı hale getirdiğimize inanıyorum” dedi.

Ödül törenine katılan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan ise “Üretken bir üniversite olma hedefimizi gerçekleştirdiğimizi görmekten mutluluk duyuyoruz. Üniversite hayatın rehberi olmalı, insanlara yararlı işler yapabilecek mezunlar yetiştirmeliyiz. Bunu iletişim fakültesi başarıyor” şeklinde konuştu.

Ödül töreninde, destek veren firmalara teşekkür belgeleri ve dereceye giren öğrencilere plaketler verildi. Reklam Kampanya Tasarımı kategorisindeki ikincilik ödülünü alarak dikkat çeken Haddur Ajans, projeyi depremde kaybettikleri arkadaşları Sema Haddur’a adayarak duygusal bir an yaşattı. Belgin Şirin adına konuşan öğrenciler, ödülü Sema Haddur’a armağan etmek istediklerini söyledi.

Yarışmanın ana kategorisi olan Reklam Kampanyası Tasarımı’nda Merve Baydar ve Melis Yetiştiren birinci olurken, alt kategorilerde Emine Erdaş, Aygül Beyazgül, Emine Erdaş ve Fatma Yılmaz ödül kazandılar. Sivil toplum projeleri kategorisinde ise Elif Nalcacıoğlu üçüncü, Merve Baydar ve Melis Yetiştiren ikinci, Dilek Sude Mertoğlu birinci oldu.

Reklam Kampanyası Tasarımı’nda ikincilik ödülünü Haddur Ajans kazanırken, üçüncülük ödülü Tuğçe Öztürk ve Ayşegül Kömür’e takdim edildi. Ödüller, protokol üyeleri tarafından verildi.”

Sevgi dolu kalemlerle hediye gönderen abilere ve ablalara duygusal mektuplar

Sıradaki haber:

Sevgi dolu kalemlerle hediye gönderen abilere ve ablalara duygusal mektuplar

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.